Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Rendben van az, hogy bőrgyógyá...

Rendben van az, hogy bőrgyógyászatra csak novemberre tudnak időpontot adni... De nem most, hanem legkorábban augusztus 21- én?

Figyelt kérdés

Az alsó hangon is 80 nap....

Vagyis ha fontos az életed fizess magánszférában

Ja meg persze ha futja is rá

Így kell felszámolni a közegészségügy et

2023. aug. 11. 14:48
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Bocs de mikrofonról mondtam ráadásul a gyengébbik szemüveg pőt szemüveg van nálam....
2023. aug. 11. 15:50
 12/31 A kérdező kommentje:
3-as válaszolónak: Ha azzal megyek oda a napi rendelésre hogy találtam magamon egy anya egyet ami nyugtalanít, akkor megnézik ha kivárom a soromat vagy pedig kapásból elküldenek hogy kérjek időpontot?
2023. aug. 11. 15:56
 13/31 A kérdező kommentje:
Elküldhetem el ide a fotót vagy valakinek privátban?
2023. aug. 11. 16:01
 14/31 anonim ***** válasza:

"3 hónappal ezelőtt egy 38 éves faszi azt kérdezte tőlem, hogy én örülnék-e ha most is 300 forintot kellene fizetni az orvosnál, mint a Gyurcsány idejében.... Na kérem szépen, ezért ilyen az egészségügy, mert ilyen buta, ostoba, szatyorban élő emberek élnek Magyarországon."

Aki azt hiszi, hogy 300 Ft megoldotta volna a szocializmusban szétba....tt egészségügyet az valóban nem itt él, de nem is e földön.

Most amikor végre rendezték az orvosok bérét és nem a betegeknek nyitogatják a zsebüket pofátlanul annak ellenére, hogy havonta mennyi TB-t fizetnek az emberek az eü ellátásért, most előjönni a 300 Ft vizitdijjal elég szánalmas.

A nagy balos Hordágy Ágnes idején az 50 km-es körzővel rajzolt ellátási területről és az időpontkérésről valahogy ezek a balos okostojások megfeledkeznek. No ekkor barmolták szét az eü-t.

2023. aug. 11. 16:12
 15/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azért volt annak a 300Ft-nak jelentősége, ugyanis azt a kórház fejlesztésére lehetett fordítani, persze az alap problémát nem oldotta meg és most sem oldaná meg. Az tény, hogy kb. visszafelé megy az eü., de fizetőssé ez a kormányzat tette leginkább.
2023. aug. 11. 16:36
 16/31 anonim ***** válasza:

A sok 300 Ft összegyűjtéséből fejleszteni nem lehet, csak apróságokat pótolni.

Az állami eü. ingyenes jelen kormány idején is. Persze vannak magánérdekeltségűek is.

Én jelenleg államiba járok az Onk.I.-be és a havi 21 db-os életmentő gyógyszeremet a 690000 Ft beszerzési ár helyett 300 Ft-ért kapom meg, már több hónapja. Senki egy fillért nem vár el zsebbe.

2023. aug. 11. 16:52
 17/31 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ez jó kérdés, talán egy próbàt megér. Mondjuk itt nálunk írják, hogy az akut eset az a kiütésekre, viszketésre vonatkozik.
2023. aug. 11. 19:08
 18/31 anonim ***** válasza:

8

Abba a putriba nem is :D

14

A 300 forint semmit nem oldott meg, viszont most 80 ezret fizetsz ha ellátást akarsz, máskülönben vársz másfél évet egy MRI-re.

És most lehet itt nagy pofával politizálni, majd ha beteg leszel és tényleg jelentősége lesz annak, hogy ma kerülsz diagnosztizálásra vagy másfél év múlva, majd akkor rájössz, hogy a 300 forint a rosszabb vagy a 80 ezer forint.

2023. aug. 11. 19:20
 19/31 anonim ***** válasza:

14

Illetve még annyit, hogy ideje lenne már nem a baloldalra mutogatni, 13 éve nem a baloldal van kormányon, és 1 fokkal nem lett jobb az egészségügy, egyre rosszabb. Aztán az, hogy rendeződött az orvosok bére, kitörölheted a segged, mert téged mint páciens, ez semmiben nem érint, mert nem kapsz időpontot elfogadható határidőn belül. Sokra mentél vele.

2023. aug. 11. 20:07
 20/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
Volt jópár kórház, ahol a vizitdíjból tudtak kórtermeket felújítani, de persze alapból az eü. helyzetet nem oldotta az sem meg, most viszont 13 éve semmit sem kapnak fejlesztésre meg úgy szinte semmire ws mehetsz magánba.
2023. aug. 11. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!