A mell eltávolító műtét olcsóbb, ha valakinek van papírja arról, hogy transznemű?
Figyelt kérdés
Vagy anélkül meg se csinálják?2023. aug. 9. 19:10
11/15 A kérdező kommentje:
Nahát, köszönöm, én ezt az infót nem találtam meg. A 10% is valami, azért elég nagy tételről van szó.
Sajnos mindennek emelkedik az ára, a fizetésem meg marad a régi, ez van. :(
2023. aug. 9. 20:46
12/15 anonim válasza:
Sajnos igen, én úgy látom hogy 10% szakvéleménnyel. Több mint a semmi, nyilván. A hormonterápiát nem tudom ki fogja elrendelni (ha még nincs), de erről majd azzal a szakorvossal érdemes konzultálni. Szerintem ha erre szakosodott pszichiátert találsz, az lesz a legjobb megoldás.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Nincs hormon terápiám, se szakvélemény, se semmi. Tűröm az életem úgy, ahogy megkaptam. Anyagi forrásaimat tekintve ez jó ideig így is marad még, de legalább van valami célom.
2023. aug. 9. 20:57
14/15 anonim válasza:
Amúgy nagyon rossz példa, de egyszer láttam az interneten egy "Kafka Mercédesz" nevű jelenséget, akinek ezt sikerült céghez vinnie, vagyis valamilyen szinten. Nem tudom mennyire releváns, talán Havas műsorában beszélt róla. Rákerestem most, de sajnos egyelőre csak a szégyenteljes balhékról találtam cikket. :"(
15/15 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Afc__8h_1Mk
4 perc után beszél róla, hogy mi van a jogszabályban. Nem mai felvétel, azonban ha jól tudom nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!