Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van jó és olcsó pszichológus...

Van jó és olcsó pszichológus Budapesten?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy pár hónapja szakított velem az exem 5 év után és nem igazán tudom kiheverni ráadásul otthonról is el kellett költöznöm és egyedül lakom albérletben. Volt egy srác akivel 2x taliztam de megijedtem mert voltak olyan dolgok a sráccal amik az exemre is igazak és rögtön az jutott eszembe hogy nem akarok úgy járni mint az exemmel. Lelkileg sem vagyok valami jól és van amikor képes vagyok random sírni vagy vitatkozni családtaggal/baráttal pont amiatt hogy nem bírtam kiheverni az exemet. Úgy érzem az exem átvert és becsapott. Meg azt is érzem hogy nem tudom mit kezdjek az életemmel és hogyan tovább. Kicsit azt is érzem hogy nincs értelme az életemnek. Szeretnék találni egy jó pszichológust akinek a segítségével helyre tudnám tenni magamat és az életemet meg túl tudnék végre lépni az exemen. Olyan 10-15 ezer forint alatt/alkalom szeretnék találni egy jó pszichológust aki tudna nekem ezekben segíteni. Előbb magamat kéne valahogy helyre tenni mielőtt újabb kapcsolatba kezdenék bárkivel is. Tanács is jó, hogy ki mit tenne ebben a helyzetben. 29 éves lány vagyok. Előre is köszönöm a segtséget, tanácsokat.

2023. júl. 27. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
2023. júl. 27. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
11%
Én biztos nem büntetném magam más miatt. Élnék, buliznék, pasiznék ezerrel.
2023. júl. 27. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Én egy fiatal szakemberhez jártam (pasi) és volt kedvezmény is (bár én diákként voltam). :) Ha kell adok elérhetőséget!
2023. júl. 28. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
23%
Nincs sajnos. Ami olcsó azok a kezdok akiknek kell a gyakorlat es csak a teremberletet kell fizetned, ot nem.
2023. júl. 28. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!