Wpw szindróma miatt 2. abláció?
Figyelt kérdés
Az első vmilyen JK abláció volt, masfel oraig fekudtem bent, nem sikerult sajna, ugyanis nem egy, hanem két vezető kötegem van, és a szív jobb oldalán, elvileg nehezen hozzáférhető helyen.
A 2. Ensite Map térképezős eljárás lesz.
Van valakinek tapasztalata erről?
Nagyon paráztam az elsőnél 0.25 os frontint kaptam, és fájt is ahogy a mellkhashoz ért a katéter.
Kérdeztem a dokit, hogy mobil EKG val elkapni egy ritmuszavart segitene-e beazonositani, hogy honnan indul az inger, de azt mondta nem segítene.
Azóta nem tudom, hogy a wpw miatt vagy csak pánik lenne, de ha kicsit is porgetem magam (sulyzo, kocogás) olyan kellemetlen érzés... vagy csak beképzelem fogalmam sincs...
Szeptemberre van új idopont :D
2023. júl. 21. 13:31
1/1 anonim válasza:
Szia! Engem is WPW vel abláltak. 3 éve, azóta minden rendben!!! :) Nem mindegy, hogy melyik centrumban végzik az ablációt, mert a tapasztalat sokat jelent WPW ablációja esetén. Ha gondolod, írj privát üzenetet. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!