Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi lehet ez és mit kéne vele...

Mi lehet ez és mit kéne vele csinálnom?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja amikor borotválkoztam megvágtam magam a végbélnyílásomtol nagyjábol 1 cm-re. Pattanás/Kiütés szerű valami keletkezett (szerintem nem pattanás) ami nem nagyon tud gyógyulni, mert a bugyi volnala pont ott húzódik. Néhány napja elkezdett jobban fájni.

Mit csináljak vele?Reggel és este fertőtlenítem.

2023. júl. 14. 23:46
 1/4 Mendy98 ***** válasza:
Szerintem begyulladhadhatott a vágás, de azért egy nőgyógyászhoz elmennék vele.
2023. júl. 15. 02:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvosnak javasolt megmutatni, de nem értem, hogy ha volt egy sérülésed, miért tangát hordtál, hogy tovább irritálja a sebet? Ápolni sem lett volna baj. Ha olyan helyen volt, akkor lehet, hogy a nem megfelelő higiénia miatt elfertőződött. Bármi történt is, mindenképp mutasd meg orvosnak, az a biztos. Bár ehhez a nőgyógyásznak nem sok köze van.
2023. júl. 15. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tangát hordtam, hanem rendes bugyit, aminek a széle pont a sebnél volt. Minimum reggel és este fertőtlenítem, de mostanában egy sebtapasszal leragasztom, hogy mégjobban kínéljem
2023. júl. 16. 01:34
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Hát olyan közel a nyíláshoz ürítés közben,törlésnél esélyes,hogy belekerülhet a sebbe némi széklet maradvány.Ha egy sebbe fekália kerül az meg nem éppen szerencsés dolog.Esetedben is lehet,hogy ez történt. Nem is értem minek borotválni azt a különösen érzékeny területet.Pláne,hogy azt szinte vakon csinálod.Hiszen nem látod rendesen.Szerintem fölösleges kockázat azon a testtájékon karistolni a pengével.
2023. júl. 16. 06:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!