24 éves vagyok, most olvastam a lakóhelyemen érvényes szabályzatot,most akkor tényleg nem mehetek tüdőszűrésre addig ameddig az új munkáltatóm nem ad beutalót? Vagy kérhetek a háziorvostól?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 10:48
1/11 A kérdező kommentje:
Beutaló nélkül abszolút esélytelen?
2023. júl. 8. 10:49
3/11 anonim válasza:
A munkáltató sehova nem ad beutalót. A munkáltató csak megköveteli a vizsgálatot.
4/11 anonim válasza:
Dehogynem ad, üzemorvos írt beutalót felvétel napján.
5/11 A kérdező kommentje:
Elvileg az üzemorvos rám se néz tüdőszűrő nélkül.
2023. júl. 8. 17:31
6/11 Ypszilon1980 válasza:
Tüdőszűrésre évente egyszer lehet menni magadtól is, ahhoz sok helyen nem kell beutaló csak kifizeted. Háziorvos tüdőszűrésként nem utalhat be, de viszont mellkas röntgenre igen, legalábbis így tudom.
7/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy 40 év alatt indok nélkül nem csinálják. az sztk oldalán irták.
2023. júl. 8. 18:31
8/11 Ypszilon1980 válasza:
De az indok a munkaalkalmasság, éppen ezért szoktak az üzemorvosok beutalni, mert nekik van ehhez jogosultságuk, akkor majd ők adnak.
9/11 anonim válasza:
Mi az a "lakóhelyemen érvényes szabályzat"?
10/11 anonim válasza:
Én 48 éves vagyok és 25 éve minimum évente egyszer megyek tüdőszűrőre. Beutaló nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!