Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyen tünetekkel milyen...

Ilyen tünetekkel milyen vizsgálatokat kell végigjárni ?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy magas vérnyomásom van, szedek rá gyógyszert 1 hete, és beutaltak vérvizsgálatra (ennek a lelete már megérkezett, a doktor azt mondta semmi rossz nincs benne) de kb 3-4 napja nehéz légzést, melkasi nyomást tapasztalok, elmentem háziorvoshoz ismét.

Beutaltak kardiológiára, de várni kell 3 hete, addig nem szeretném húzni, mert kezd kellemetlen lenni ez a nehéz légzés.

Arra gondoltam elmennék magánúton kivizsgáltatni magam, aki volt már hasonló helyzetben, milyen vizsgálatokon kellett végig menni ?

Kardiológia az már fix, arra kaptam beutalót.

2023. júl. 3. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz várni akkor menj kardiológiára magánúton, több értelme van, mint kísérletezgetni más vizsgálatokkal. Aztán majd az alapján javasolja a többit - ha szükséges - a házidokid.
2023. júl. 3. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:
24 oras EKG, szivultrahang.
2023. júl. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!