Hosszúhajú kérdése:
Érdemes reggel időpontot kérnem a reumatolóiára júliusra ha utána pár nappal elutazom, vagy várjak míg haza nem jövök?
Figyelt kérdés
a fájdalmam mérvadó, ez logikus, de mi történt az első vizsgálaton, egyáltalán követi többi? háziorvos írt beutalót sztk-ba és nem tudom hogy zajlik, kapok e papírt, lesz a e röntgen mi lesz, van e értelme, jutok e előbbre?2023. jún. 20. 01:18
1/3 anonim válasza:
Én is most kaptam beutalót oda, szeptemberre kaptam időpontot:)
2/3 anonim válasza:
Időpontot arra kérjél miután haza értél.
De akkora a várakozási lista,2 x is elutazhatsz.
3/3 A kérdező kommentje:
nálunk úgy van, nem várólista van, hanem minden hónap valamelyik napja ki van jelölve hogy időpontot adjanak a következő hónapra. ma kell telefonálni és ma osztják a júliusi időpontokat.
2023. jún. 20. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!