1 hónapos bentfekvés korházba mennyire tudja megviselni az embert,megviselheti-e?
Igen,1 hónapot fekudtem korházba
Ez ido alatt szobatársam nem volt,kulon kortermet kaptam.
Korhazba elotte nem feludtem bent sose !
Terhesseg miatt fekudtem bent ennyi idot ami nemvolt problema mentes igy az orvos azt javasolta hogy en mar csak a babaval egyutt menjek haza.
Eltelt 2 ev es azt erzem annyira megviselt hogy a mai napig cipelem ezt a terhet
Covid tombolt epp,latogtot be nem engedtek csak oltassal,a mi csaladunkba senki se volt oltva,en sem.
Tehat latogatom se volt ez ido alatt
Szerintem azért viselt meg ennyire mert nem volt látogatód. Én értem a férjem és anyukám is beoltatta volna magát, csak hogy lássanak.
Pl a nagymamám szoc otthonban van és ott is kellett az oltás a látogatáshoz. Ezért mindenképp oltattam.
Szerintem 2 év után ne rágódj rajta, változtatni nem tudsz.
A covid ilyen olyan hatása mindenkit megviselt. Téged így. Másokat másképp.
Hirtelen kellett befekudtem
A babaszoba felig lett kesz :(
Még csinositgattam volna de mar nem volt ra lehetoseg :( nezegettem volna neki meg par aprosagot de mar boltba se tudtam menni
Kertem oket hogy miattam ne oltassam be magukat
Tudtam hogy egyebkent nem szeretnek az oltast felvenni ! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!