Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egy ember elkérheti a kórháztó...

Egy ember elkérheti a kórháztól, vagy a kórházban belenézhet a saját születési dokumentumaiba ha igazolja hogy ő az aki?

Figyelt kérdés
Azokra a dokumentumokra gondolok, amik az illető születésekor keletkeztek. Nem értek hozzá de gondolom kórlap, zárójelentés, stb. Ezeket ki lehet kérni vagy meg lehet tekinteni?

2023. jún. 9. 20:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9

Nem, én egyáltalán nem ezt olvastam! Olvasd már el a cikket amit belinkeltek ide.

10

Nem tudom milyen ezoterikus ajándékról beszélsz de nem is érdekel

2023. jún. 9. 20:54
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
#7 Ha a kérdéses anya hajlandó lenne kikérni, akkor talán meg is kérdezheted, és elmeséli, meg megvan a saját másolata a dolgokról.
2023. jún. 9. 20:58
 13/23 A kérdező kommentje:

1 Nem biztos hogy megvan,

2 Szerintem ő sem tud mindent

2023. jún. 9. 21:03
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
#13 Vajon mi minden lehet, amire egy édesanya nem emlékszik a saját gyereke születése körül, a szülés utáni napokban ő sem tudta meg a számára is kiadott kórházi dokumentumokból, és szükséges lenne tudni? Na, ez az igazi kérdés, amire meglepően egyszerű a válasz...
2023. jún. 9. 21:09
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

Szülni ment be, te megszülettél és ennyi. Itt nincsenek titkok.

Nehogy már azt gondold, hogy a kórház eltitkolt valamit ami rád nézve fontos lenne, kizárt.

Ennek semmi értelme.

2023. jún. 9. 21:15
 16/23 A kérdező kommentje:

14-15

Nem látom be miért kellene nektek magyarázkodnoom. Feltettem egy kérdést, lehetséges e hogy kiadják nekem az x dokumentumokat. Igen vagy nem? Ha valaki mégis kíváncsi, írjon privátban és elmondom szívesen a részleteket

2023. jún. 9. 21:20
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Rövid válasz: Nem adják ki, mert már nincs is meg.
2023. jún. 9. 21:25
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
#16 Már rég megmagyaráztuk, te akarod túlragozni bármi homályos többletinfó nélkül, ezek után külön szép, hogy még te kéred ki magadnak. Gondolom te vagy az, akivel valamiért mindenki szembe megy az autópályán.
2023. jún. 9. 21:44
 19/23 anonim ***** válasza:
47%

Azt hiszem itt kell befejezni ezt a reménytelen vitát. Egyébként egy értelmes ember felhívja a kórházat és megkérdezi, nem itt értetlenkedik.

Erre mondják, hogy hiányzik belőle a spiritusz, vagyis röviden: életképtelen.

2023. jún. 9. 21:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból végképp nem adják ki. Anyukádnak esetleg előkeresik, ha jókedvük van.
2023. jún. 9. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!