Mit lehet tenni? Hol jelenthetem?
Figyelt kérdés
Durván 2 hete voltam fül-orr-gégésznél, ki kellett szedni valamit a fülemből, eközben megsértette a hallójáratomat, hozzá teszem, nem az én hibámból,ezután még csak nem is kezelte, ez a sérülés begyulladt, átterjedt az arcüregemre, a szememre és a torkomra, én nagyon legyengültem, a háziorvos ma vizsgált, minden erre vezethető vissza. Szeretném jelenteni valahol, mi ennek a folyamata?2023. jún. 5. 22:50
1/6 anonim válasza:
És az hogy jelented, javít az állapotodon? Nyilván nem direkt csinálta. Inkább koncentrálj a gyógyulásra meg a pozitív dolgokra.
Anyumnak a szeme sérült egy műtét közben, hónapokig úgy látott, mintha egy függönyön keresztul nézne.
Nem gondoltuk, hogy direkt csinálta ezt az orvos. Pár hónap múlva teljesen jó lett halistennek.
2/6 A kérdező kommentje:
Mindent rá kell hagyni? Vizsgálat előtt sokkal jobb állapotban voltam. Az orvosoknak az a dolga hogy gyógyítsanak, nem az hogy rontsák a beteg egészségét. A gyógyszereim ára 20000 ft felett vannak,és semmi más nincs benne csak azok amikre azért van szükség hogy meggyógyuljak egy olyan betegségből amit az orvos idézett elő, és itt ő a hibás, oké, véletlenül megsértette, de akkor nem az az első hogy tájékoztatjuk a beteget és kezeljük a sérülést hogy megelőzzük az ilyen eseteket? Most őszintén ha véletlenül megöl egy beteget, akkor annak ne legyen következménye, hanem rá kell hagyni mert nem akarta?
2023. jún. 6. 08:52
3/6 anonim válasza:
Betegjogi képviselő, de ne számíts semmire. Én sem gondolom, hogy annyiban kell az ilyesmit hagyni, csak mert véletlen volt… az más kérdés, hogy sajnos semmi sem fog történni.
4/6 anonim válasza:
Jó akkor pereld be. Attól valószínűleg megnyugszol. Sőt, meg is gyógyulsz!
5/6 anonim válasza:
Orvos vagyok. Ezzel a panasszal mindenki körbe fog téged röhögni. Egyrészt ezt a baromságot amit itt most előadsz bizonyítani kellene. Másrészt ha nem mentél vissza kontrollra akkor a kollégának esélye nem volt kezelni a szövődményt. Végül 20000 forint meg egy arcüreggyulladás a vicc kategória.
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Ezzel semmit sem tudsz kezdeni. Mit kellett kiszedni? Felkerested kontrollon az orvost újra, vagy egy másik szakorvost, elmondtad neki a panaszaid? Itt kezdődik a dolog. Ha ez nem volt, akkor nem bizonyítható, senki sem fogja elhinni, elég hihetetlen szituáció elsőre ahogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!