Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beutaló, muszáj oda menni?

Beutaló, muszáj oda menni?

Figyelt kérdés
Az orvosom más körzetben van. Beutalót a saját körzetébe adott, legalábbis az asszisztens azt mondta oda szól. Én viszont máshová vagyok bejelentve, szívesebben is mennék oda ahova tartozom. Viszont sehol sincs rajta a beutalón, hogy hova szól. Fogadnak így a saját körzetembe, vagy mindenképp oda kell mennem ahova a beutalót írták másik körzetbe(elvileg)?

2023. máj. 31. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Oda menj ahova tartozól meg lehet nezni ezt a neten
2023. máj. 31. 11:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondolnám, viszont az asszisztens azt mondta, ahogy írtam is a kérdésben, oda menjek az ő körzetükbe, mert a beutaló oda szól. De ez nincs sehol feltüntetve a beutalón.
2023. máj. 31. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A lakcímszerin vagyunk beosztva, tőlem el is szokták kérni a lakcímkártyám, mondjuk az is igaz, hogy nem mindenhol. Esetleg telefonálj oda és kérdezz rá, hogy az XY orvos által írt beutalóval fogadnak-e!
2023. máj. 31. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet beutaló kód rajta van és az szól oda vagy beutaló orvos szerinti körzetbe szól és az a gond.
2023. máj. 31. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem kívánságműsor, utólag már késő okoskodni, hogy hova szeretnél menni. Oda kell menned ahova szól. Miért nem szóltál időben. Ennyi.
2023. máj. 31. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:

😁 Oké főnök.

Fentebb azt írják oda menjek, ahova tartozom, utolsó meg szép stílusban hogy oda ahova a beutaló “szól”.

Köszi a kioktató stílust, de ahogy a példa mutatja ez annyira nem egyértelmű, mivel ahogy fentebb is írtam, a beutalón nincs rajta hogy hova menjek, és több válasz is mást mutat.

Ennyi.

2023. máj. 31. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:

A beutaló két helyre szólhat. A felíró doki körzete szerint illetékes szakrendelőbe, vagy a te lakóhelyed szerintibe.

Sokszor elvárják, hogy amennyiben a lakcímed szerintibe mennél, akkor az a beutaló címsorában legyen jelezve.

De ha korábban rendszeresen oda jártál, ( vannak ott előzményeid) akkor ezt nem szokták nagyon számonkérni.

2023. jún. 1. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!