E recept kiváltása hogy történik?
Kislányom beteg lett. Férjemet kértem meg, hogy hívja felnaz orvost, mert ő van vele otthon. Az orvos mondta, hogy a gyógyszereket feltették felhőbe. Férjem nem kérdezett rá, mert azt hitte, hogy tudom miről van szó, de én még sosem váltottam ki így gyógyszert. Nem nagyon szokott beteg lenni a gyerek, ha igen, akkor is vény nélküli szereket veszek neki.
A TAJ kártyája kell hozzá gondolom, de személyi igazolványa nincs. A neten azt találtam, hogy az orvosnak kellett volna adnia valamilyen felíró szelvényt és arra adják ki. Na mi ilyet nem kaptunk.
Meg lesz csináltatva. Ha majd oda jutok. De kormányablakba azért nem egyik napról másikra adnak időpontot. Ráadásul úgy tudom mindkét szülő kell hozzá. Ami szintén nevetséges. Kötelező, de azért adja rá áldását az apa is. Na, egyelőre most nem opció, hogy emiatt mindketten szabadnapot vegyünk ki.
Soha senkit nem hallottam még, hogy kérték tőle. Emellett mondjuk baromság is.
Igen, kiváltottuk.
Lehet, hogy most máról holnapra van időpont, de tavaly amikor a lakcímkártyám kellett megcsináltatni költözés miatt, akkor egy hét volt, mire szabad időpontot kaptam és ráadásul nem is a saját kerületünkben. Egyetlen szabad hely volt, úgyhogy a férjemnek megint másik napra kellett foglalni és nagyon kellemetlen volt, mert a lakás tulaját kétszer kellett ugrasztani. De lehet hogy személyinél gyorsabb, ezt nem tudom. Minden esetre nem bandukolok a gyerekkel kerületekkel arrébb egy ilyen baromságra.
Hotelbe mostanában nem megyünk. Sajnos nem a pénzes réteghez tartozunk, akik százezreket kicsengetnek szállodára.
Kíváncsiságból megnéztem. A legközelebbi foglalható időpont júlis 12. Aznap egyetlen időpont van 13:15-kor.
Másnap van 11-13:30 között.
Azért ez nagyon nem egyik napról a másikra. Közel két hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!