Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 1 fogyatékosság= 3-mal. Ez...

1 fogyatékosság= 3-mal. Ez még mindig így van?

Figyelt kérdés

Az van, hogy adott fogyatékosságok jogcímén lehet adókedvezményt igényelni.

Pl laktóz intolerancia, gluténérzékenység, autizmus, végtagbénulás/végtaghiány, süketség stb stb

De...

Mindegy mennyi dologban vagy érintett, ugyan annyit kapsz mintha csak egyszeres fogyatékosságod lenne.

Ez jelenleg is így van? Vannak kezdeményezések h ez változzon?

Szerintetek ez így igazságos amúgy?

2023. máj. 13. 19:00
A kérdező szavazást indított:
Nem, nem igazságos.
Nem tudom megítélni, semmi rálátásom nincs.
Igen, igazságos
Ez ettől bonyolultabb, inkább kifejtem
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

Én ilyen baromságra nem is adnék fogyatékosságit hogy glutén intolerancia. Nem is értem ki volt az az elmebeteg aki egy kalap alá vesz egy olyan egészséges embert aki bizonyos selejt ételeket nem ehet egy olyan alá akinek mondjuk hiányzik 2 keze.

Biztos valami ételallergiás idióta, remélem levágják mindkét kezét és utána csodálkozni fog hogy ugyanannyi járadékot kap úgy hogy a munkák 95%-át képtelen elvégezni mint aki nem ehet meg egy zsíros lángost.

2023. máj. 13. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Glutén ÉRZÉKENYSÉG, te agyoniskolázott... 😑
2023. máj. 13. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
34%

A kérdezőnek tuti van valami mentális baja is.

Cinikus p*&sa

2023. máj. 13. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nem igazságos, sőt még igényelni se tudtuk pedig krónikus betegek vagyunk mégse adják meg olyan könnyen
2023. máj. 13. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!