Jelenleg a háziorvosi ellátást el tudná végezni egy kèpzett egészségügyi szakember is?
Nálunk pl az utcaseprő is. Harmadik háziorvosnál vagyok, 10 év alatt 1x se vizsgáltak meg. Ha bármi bajom van cetirizint írnak fel vagy azt mondják vegyek amit akarok a patikában.
Brutalókat megírják szakrendelésekre.
Ezt a munkát bárki eltudná végezni.
1
Ezeket ki lehet kerulni nagyon egyszeruen, bar kell egy bizonyos korkep, de azonnal behiv a nover kulfoldon.
En unipolaris sulyos epizodikus rekurrens depresszios vagyok csak szerencsere, nehany szemelyisegzavarral.
Akarhanyszor bemondtam hogy vagdostam magam az elmult napokban es eleg melyek, nem igazan hezitalnak hogy behivjanak :)
Neha kell fel-kamuzni is.
Vannak mentőtiszt ismerőseim és összehasonlítva őket az itteni háziorvosokkal ezerszer szívesen fordulok a tisztekhez.
Nagyon sokat tudnak, sokkal alaposabban megvizsgálnak mint a háziorvos és mindig tudják, hogy amennyiben súlyos gond van a háttérben kit hova kell küldeni.
Családtagjaimmal is ha van valami probléma őket hívom fel, néha szokták mondani, hogy vigyem be a mentőállomásra és megvizsgálják ha úgy ítélik meg, hogy szükséges. Ha nem szükséges akkor ellátnak jó tanácsokkal ha pedig nagyon nagyon komoly gond áll a háttérben akkor mindig mondják, hogy hívjak mentőt azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!