Eeszt-be valahol meg lehet nézni a leendő orvosi időpontjainkat?
Figyelt kérdés
A minap telefonáltam egy ellátás ügyében és számítottam arra, hogy akár 2-3 hónapos is lehet a várólista.
A hölgy a telefonba mondta is, hogy "sajnos nincs közeli időpont", aztán adott egy júniusi dátumot. Miután elköszöntünk elkezdett motoszkálni bennem, hogy esetleg nem-e egy júliust mondott, mert a június nem tűnik messzinek.
Emiatt érdekelne, hogy látom-e valahol a rendszerbe a leendő orvosi időpontjaimat.
Nem szeretnék újra telefonálni emiatt, nehogy feltartsam a vonalat.
2023. máj. 9. 14:25
1/2 anonim válasza:
A leleteidet tudod megnézni az eesztben. Időpontot nem. Sajnos telefonálnod kell újra.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Semmi gond nincs azzal, ha újra felhívod, EESZT-ben nem tudok róla, hogy lehetne időpontokat látni, főleg ha a TAJ-t nem is kérték el, vagy nem tudom hogy zajlott az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!