Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vettem egy csukló szorítót,...

Vettem egy csukló szorítót, ami nagy rám. Hogyan szűkíthetném?

Figyelt kérdés
A csuklóm kerülete 17 cent. Lehet venni olyat amin van pánt, de jelenleg csak ezt a sima kék csuklóvédőt kaptam. 9.-én nézhetnék normálisabbat. Adig van tippetek, hogyan szűkítsem ezt? Olyan kicsi a csuklóm, hogy lóg rajta a gumis csuklóvédő. Kicsit fáj a csuklóm, ezért próbálnám meg ezt.
2023. máj. 5. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Egyél sok zsíros kenyeret. Ahogy hízol a csuklód is vastagabb lesz.
2023. máj. 5. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Tekerd be fáslival.
2023. máj. 5. 13:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudok hízni és betegeskedtem, így 6 kilót fogytam.
2023. máj. 5. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
tépőzárral
2023. máj. 5. 15:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez nem tépőzáras. A boltban ahol vettem, csak gagyi volt.
2023. máj. 5. 15:59
 6/8 Bálint6969 ***** válasza:
Itt milyen típusú csuklószorítóról van szó és milyen céllal?
2023. aug. 2. 11:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Ilyen kék csíkos amit a kínais árol 3-5 száz forintért. Azért vettem, mert néha fáj a csuklóm. Kicsit lazább csuklószorítót kerestem amit egész nap is viselhetek a gyárban. Főleg arra kell, hogy védje a huzattól és egy kis tartást adjon neki. Ne legyen olyan érzékeny.
2023. aug. 3. 03:22
 8/8 Bálint6969 ***** válasza:
Hát akkor ha ez nem egy durva tepőzáras gyöngyvászon fajta, fordítsd ki, csippentsd össze egy centit és varrd végig, nem nehéz, nem kell hozzá nagy szakértelem, menni fog
2023. aug. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!