Az ügyfélkapun keresztül szerettem volna megnézni a citológia eredményemet de még csak az volt oda írva,hogy ambuláns ellátás tipusa:szakorvosi konzilium.Most aggódjak vagy ez mit is jelent pontosan?Eddig magánba voltam és e-mailt kaptam.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 07:15
1/5 anonim válasza:
Az eredményeket a szakorvosok elemzik. Attól függően, hogy melyik szervben a vélt/ vagy valós daganat.
Pl. belgyógyász, fejsebész, dermatológus, stb.
Menj vissza a szakorvoshoz, aki a vizsgálatokra küldött.
2/5 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent hogy nincs feltöltve. Az ellátás lapját megnyiva az EHR dokumentumot meg tudod nézni (alul van egy nem túl feltűnő gomb), elvileg ott van. De pl. a gyerekemet elvitték iskola fogorvoshoz, az EHR-ben csak annyi volt, hogy ott volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen néztem,hogy ott van,de nem tartalmazott még dokumentumot.Köszönöm szépen.
2023. ápr. 28. 07:49
4/5 anonim válasza:
Levették a mintát, de a patológus még nem látta, nem leletezte.
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Gondolom még nincs meg a lelet, vagy nincs feltöltve még dokumentumként, nézd meg a másik menüben a betegdokumentumok között, van ami csak ott látszik. De pl. apámnak addig nem volt feltöltve míg nem ment be konzultációra, sajnos ott rossz eredmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!