Pontosan milyen paplant használnak a kórházak (különösen a miskolci Semmelweis kórház) fekvőosztályain?
Ez most morbid lesz egy kicsit.
2021-ben voltam a miskolci Semmelweis kórházban Covid miatt nagyjából 3 hetet intenzíven, és emlékszem, hogy nagyon jó meleg volt a paplan. Eszembe jutott, hogy ki tudja, mi lesz a jövőben? Lehet, hogy jól jönne 1-2 olyan paplan.
Rágugliztam, de nem találtam olyat. Pontosan nem tudom leírni, küllemre milyen volt, de fehér alapon mintha valamilyen kékes vagy zöldes csíkok vagy felirat lett volna rajta. Lehet, hogy a kórház neve (akkor nem csoda, hogy nem találok olyat, hiszen gondolom, akkor azt csak a kórháznak csinálják...), de még ha az is volt, valami más is biztosan volt rajta. Ha látnám, egyből megismerném.
A keresztkérdéseket megelőzve:
- nem, nincs ott ismerősöm,
- nem fogom emiatt a kórházat telefonon zaklatni,
- nem fogok bemenni sem csak emiatt (nem miskolci vagyok),
- és fényképet se csináltam, amikor bent voltam.
Köszi előre is a segítő válaszokat!
a huzaton van kék csik es felirat (szőtt) legslabbis pesti sotekon
gondolom Miskolcon az intenziven is a huzatra emlekszel, nem magara a paplanra...???
azt kerdezd meg a korhaz portajatol hol mosnak a korhazra ...vagy ha esedekes kontroll akkor egy novert kerdezz meg
de itt kerdezgetni❤
Óccsó műanyagtöltet, pamuthuzattal, mert más nem bírná azt a szintű agyonmosást és hipózást, amit ezek a rég elnyűtt rongyok kapnak.
Lehet, hogy akkor, ott jó melegnek tűnt az a paplan, de most, egészségesen, több év távlatából valószínűleg nem akkora műsorszám. Szerintem már most mondj le róla, egyszerűbb úgy az élet.
Miért nem vitted haza? Én amikor kórházban voltam minden mozdítható dolgot megtáltosítottam amit csak lehet még a szekrénykilincset is leszereltem.
Remélem lesz még komolyabb egészségügyi sürgősségi beavatkozásom amikor bent kell feküdni és fizeti a TB mert nem rég újjították fel a kórházat 1-2 jó dolgot ki lehet fogni ilyenkor
4#- es!
Elmeháborodottaknak külön fórumot kéne nyitni. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!