Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hallott már arról valaki,...

Hallott már arról valaki, hogy a medicoverben, ha terhes vagy, akkor nem járnak a céges “ingyenes” ellátások?

Figyelt kérdés
Most ezzel utasítottak vissza és akarnak kifizettetni velem egy olyan kezelést, amire terhesség elött jelentkeztem. Tudja valaki hol lehet panaszt tenni?
2023. ápr. 17. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nalunk is igy van, nem tartozik bele a ceges biztositasba a terhesseg.

Terhesseg elott jelentkeztel a kezelesre, de mar terhesen csinaltattad meg? Ha ez igy volt, szerintem nem lesz helytallo a panaszod.

2023. ápr. 17. 09:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, ez a helyzet, gasztroenterológiára jelentkeztem gyomorégéssel, csak annyit húzták a belgyógyászati vizsgálattal (mert anélkül ugye nem ingyenes), kb. az összes vizsgálatot, hogy nem sikerült beleférni az időbe.

Ha ezt tudom, akkor elmentem volna normálisan magánba vagy államiba. Lassan az utóbbinál is kaptam volna időpontot, magánnál meg ugyanennyibe került volna.

2023. ápr. 17. 10:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Mármint ugye a gasztrós orvos kiírt laborra, de az nem volt jó, mert valamit nem írt bele, akkor vissza belgyógyászatra. És akkor most mennék laborra, csak azért tudják, hogy terhes vagyok, mert az is a csomag része, hogy végzik a terhesgondozást és ostoba módon jelentkeztem, kb. 8 hetes terhes vagyok.

Most meg ki akarják fizettetni a labort, mert megállapították a terhességet.

2023. ápr. 17. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Sosem jártam ilyen céges magánlaborba, de érdekes, amit az első ír.

Mivel most (elvileg) nem terhességgel összefüggő probléma miatt mentél hozzájuk, simán titokban is maradhatott volna. Ha szülés után visszamentél volna dolgozni és akkor derül ki valami egészségügyi probléma folytán, hogy terhes voltál ekkor, akkor pl. 4 év után fizettetik vissza?

Ezt nehezen hiszem, de akkor most sem kellene...

2023. ápr. 19. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!