Fogamzásgátló előtti vizsgálatok?
Fogamzasgatlo tablettat szeretnek szedni, meg is talaltam a megfelelo maganorvost hozza, jovoheten megyek eloszor. Azt irtak, hogy a szükseges hozza nagylabor (májfunkció, vesefunkció), thrombózishajlam panel (Leiden és protrombin gén). Ezeket a vizsgalatokat egy sima sztk-s vervetel magaban foglalja? Illetve haziorvostol tudok beutalot kerni ehhez?
Sajnos egyedul intezem mindezt, nem igazan tud ki segiteni es nehez igy utanajarni mindennek, most megyek eloszor egyedul ilyesmire. Koszonom elore is a valaszokat!
20 evesen? :)
Szerintem ez most nem relevans, nem kertem ilyen valaszokat, koszonom
1. Ezek a vizsgálatok nem kötelezőek fogamzásgátló felírása előtt, max ajánlottak.
2. A háziorvos rutin nagylabort kiírhat, de trombofília vizsgálatot nem.
Hááát, akkor rá kell áldoznod, járj utána, hogy milyen vizsgálatok kellenek, csináld meg a synlabnál, aztán menj el magánba, hogy értékeljék ki.
Hamarabb nőnek tollaim és repülök, minthogy ezt neked sztk-ban elintézze egy nőgyógyász.
Én is elmentem, laborról említést sem tettem, csak hogy szeretnék tablettát szedni, mit javasol.
Azt mondta felírja amit akarok.
Mondom, ööö, nem tudom mik vannak.
Melyiket akarom? Válasszak.
Na akkor kicsit ideges lettem, hogy én tkp.azért jöttem ide, mert ő az orvos, és a betegségeim, kórtörténetem alapján válassza ki, hogy mi volna megfelelő nekem.
Lett is egy kis vita belőle, aztán otthagytam az egészet a p_csába és azóta sem szedek, óvszert használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!