Holnapi kezelés miatt lekötött Kanüllel a karomban engedtek haza, jó ez így? Nem veszélyes?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 19:18
1/5 anonim válasza:
nem veszélyes, csak egy pici műanyag csövecske van benn. Ha könyökben van max annyi veszélye van, hogy ha sokat hajlítod a kezed, akkor megtörhet benn az a pici cső.Meg annyi, hogy ha sokáig benn van (72 óra+) egy branül/kanül, akkor be tud gyulladni/tud fájni.
2/5 Ypszilon1980 válasza:
Én még ilyet nem is hallottam, hogy valakit branüllel küldenek haza, az milyen már, könnyen megsérülhet, kijöhet, stb., ilyen eszement dolgot még nem is láttam. És, ha közben felhívnak, hogy valami miatt mégsem tudsz bemenni, akkor meg mi van? Istenem. Írd meg hol van ilyen, oda nem megyek.
3/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz engem úgy küldtek haza hogy műtét után elfelejtették összevarrni a sebet amit kinyitottak
4/5 anonim válasza:
Pedig néha előfordul, bár én inkább tumoros gyerekeknél találkozok vele amikor egymáshoz közel lévő vizsgálatokra kell menni, de egyébként jó állapotú a gyerek. Néha van olyan, hogy hétfőn kontrasztos MR, másnap meg CT (vagy néha még aznap), vagy egyik nap szcintigráfia, másik nap MR. Nyilván ilyenkor elég betonbiztosra csinálják (kanülrögzítő+valag értelmes ragasztócsík+pólya+háló), nem szokott vele gond lenni. De felnőttként is gondolom hasonló az indok, vagy esetleg az, hogy annyira "rosszak" a vénái, hogy kb. csak aneszt tudja szúrni, de mondjuk reggel 6-ra kéne menni vizsgálatra amikor nem érhető el ilyen személy.
5/5 anonim válasza:
Azok után hogy apukámat műtét után a hasából lógó csővel és a hozzá csatolt tartállyal küldték haza, már semmin se csodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!