Szívesen járnátok olyan szakorvoshoz, akinek a saját szakterületén van betegsége?
Nem tudom milyen betegségekre lehet itt gondolni, amit már ránézésre is felismer az ember.
Nem tudom azt mondani, hogy hiteltelen a ragyás bőrgyógyász, mert dögivel vannak az olyan háziorvosok is, akik el vannak hízva/ dohányoznak / isznak.
Szerintem különválik a kettő, mert magadra nem úgy nézel mint egy páciens. Ha nincs az a mentális jelenlét, hogy a foglalkozz a testeddel, akkor mindegy, hogy mennyit tudsz róla.
Ilyen tekintetben nekem többet számít az, hogy hogyan kommunikál elsősorban velem, mennyire ad tiszta képet az állapotomról, úgy önmagában mennyire érzem azt, hogy valóban működik a terápia.
Ha olyan szerzett betegségről van szó, amely az önhibáján kívül lett, akkor nem zavar, amíg a munnkáját maradéktalanul el tudja látni. Például ha egy szemész szemüveges, az nem baj egyáltalán.
De ha önhibájából szerzett betegségről van szó, az már elgondolkodtató.
Én a kezelőorvosomnál kutatok és írom a szakdolgozatomat olyan témában, amiben érintett vagyok.:D
Pont azért , mert én is több orvosnál megfordultam előtte .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!