Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Bárhol el lehet menni SZTK-ba?

Bárhol el lehet menni SZTK-ba?

Figyelt kérdés
Én nagyvárosi vagyok, nálunk heteket, de inkább hónapokat kell várni egy időpontra. Barátom azonban vidéki, egy sokkal kisebb városban lakik. Oda is mehetek, adnak időpontot? Vagy a lakhelyemhez legközelebbi sztk-ba mehetek csak?
2023. ápr. 5. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Csak a lakhelyed szerint illetékes sztk ban fognak fogadni

Máshol elhajtanak

2023. ápr. 5. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

#1: ez nem igaz, én fülészeten már többször voltam "idegen" sztk-ban.

néha morognak, de annyi.

2023. ápr. 5. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem kötelesek fogadni, ha megvan, mely területet látják el, és Te nem oda tartozol.
2023. ápr. 5. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
#3: ahol alig van beteg, ott gond nélkül fogadnak, ahol sokan vannak, ott kicsit erősködni kell
2023. ápr. 5. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Két helyre lehetsz jogosult, a lakcímed szerintibe, és a beutalót adó háziorvosod körzete szerintibe.Ez többnyire ugyanaz, de elméletileg különböző is lehet.
2023. ápr. 5. 17:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De ezek alapján, megpróbálhatom megkérdezni őket, hiszen lehet, hogy fogadnak, nem?

2023. ápr. 6. 06:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, de mai helyzetben nem hiszem, hiszen még a körzetükben levőket sem tudják ellátni. Ha fogadnak is, más körzetben levőket általában + 2 hónappal várakoztatják. A körzetek ma össze-vissza vannak, van ahol 5 körzetet is ellátnak, ergo ezt meg kell kérdezni.
2023. ápr. 6. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:

El fognak látni bárhol

Elvileg megyékre vannak osztva

Csongrád megyeiben én voltam már Makón, Szegeden, Deszken

Békés megyében is voltam

Sőt, Pesten is

Esztergomban

Ugyan úgy elláttak egy morgás nélkül!

2023. ápr. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!