Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért kell a magánorvosnak...

Miért kell a magánorvosnak felírni mindent eeszt-be?

Figyelt kérdés
Most szembesültem ezzel, hogy már magánban is kérik a taj kártyát, emiatt. De mi köze van az állami rendszernek ahhoz, hogy én magánban mit csináltatok? Nem elég, hogy a semmire fizetem a tb-t, hisz gyerekkorom óta nem voltam állami rendszerben orvosnál, kizárólag magánban járok, mert ott nem hónapokra adnak időpontot, és emberként bánnak velem. Duplán fizetek az orvosért, és még jelentenek is rólam. Miért?
2023. ápr. 4. 13:47
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, hogy én éppen mellette szóltam. Kicsit összekevered a hozzászólásokat…
2023. máj. 3. 08:45
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

50

"Egyébként is, minek van eeszt-d ha nem akarod hogy feltöltsék az adataid? Arra is kell regisztrálni, sőt még a tb adataid is meg kell adni hogy utána hozzáférhető legyen a kórtörténeted. "

Ezt rosszul tudod... A regisztráció ahhoz kell, hogy a beteg lássa. Sajnos nem kívánságműsor; mindenkinek van alapból. Ha rajtam múlna, nekem sosem lenne. Így nem tudok mást tenni, mint nem járni orvoshoz.

És igen; jó lenne, ha önkéntes lenne a dolog. A tiltás önmagában kevés, attól azt még fel lehet törni, plusz ott lesz életedben.

2023. máj. 3. 14:35
 53/53 A kérdező kommentje:
Én sosem regisztráltam semmire, és mégis van, ehhez nem kell regisztrálni. Az 50-es keveri a szezont a fazonnal. Mo.hu-ra kell regisztrálni ahhoz, hogy láthasd a saját eeszt-det. De ha nem regisztrálsz, és nem látod, az akkor is ott van. Ez nem választható.
2023. máj. 3. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!