Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért kell a magánorvosnak...

Miért kell a magánorvosnak felírni mindent eeszt-be?

Figyelt kérdés
Most szembesültem ezzel, hogy már magánban is kérik a taj kártyát, emiatt. De mi köze van az állami rendszernek ahhoz, hogy én magánban mit csináltatok? Nem elég, hogy a semmire fizetem a tb-t, hisz gyerekkorom óta nem voltam állami rendszerben orvosnál, kizárólag magánban járok, mert ott nem hónapokra adnak időpontot, és emberként bánnak velem. Duplán fizetek az orvosért, és még jelentenek is rólam. Miért?
2023. ápr. 4. 13:47
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
19%

Te hülye vagy! XD

Olvasd el még egyszer a válaszaimat (31, 33, 34, 36, 37)

Hogyha te átesel egy urológiai vizsgálaton és kiderül hogy van valami súlyos betegséged, az felkerül az eesztbe. Onnan ha elb*sz a kib*szott autó, te felkerülsz az intenzívre, életmentő lehet ha megnézik a kórtörténeted és tudnak továbbra is kezelni te okostojás

Nem a magánnak fontos, hanem a kib*szott életednek te értetlen agyágyú

2023. ápr. 10. 09:09
 42/53 anonim ***** válasza:
37%

41

Továbbra sincs igazad; csak véded a hülye rendszert mert abból élsz.

Egy prosztata vizsgálatnál semmi olyan nem derül ki, ami egy autóbalesetnél fontos lehet.

2023. ápr. 10. 11:16
 43/53 anonim ***** válasza:
21%
Értsd már meg, hogx senki le sem szarja a prosztatavizsgálatod.
2023. ápr. 10. 14:45
 44/53 anonim ***** válasza:
37%

43

Nekem számít, hogy ne legyen elérhető más számára. Tudom, letiltható, de azt is tudom, hogy ez bármikor feltörhető, szóval csak adtunk a sz@rn@k egy pofont. Amíg ez nem változik addig nem megyek semmilyen orvoshoz. Remélem, nem is lesz rá szükségem.

2023. ápr. 10. 15:52
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd, hülye hozzá

2023. ápr. 10. 19:01
 46/53 anonim ***** válasza:
19%

Mellesleg a prosztata rákot nem kellene kezelni?

Ha hónapokig fel se kelsz mert mélyaltatásban vagy, jobb ha tudnak róla, mert ha belehalsz a prosztatarákodba mi a f*szt csinálnak majd?

Hülye f*sz

2023. ápr. 10. 19:02
 47/53 anonim ***** válasza:
0%
És ennek van szavazati joga.. Jesszus
2023. ápr. 10. 19:04
 48/53 anonim ***** válasza:
37%

45,46,47,

Amelyik orvos, az a rendszert védi, mert nem akar kilógni, a másik meg csak simán nem érti, mi a gond adatvédelmi szempontból.

2023. ápr. 11. 09:22
 49/53 anonim ***** válasza:
35%
Nem védem a rendszert csak azért, mert benne dolgozom. Egy rakás baromsággal nem értek egyet. De az eeszt igen is jó, hasznos, sokszor meg lennék lőve nélküle.
2023. ápr. 11. 09:44
 50/53 anonim ***** válasza:
37%

Benne dolgozol?

Dehogy dolgozol te benne. Lepontozhatsz 50 millió fiókról is, de amúgy látni azt is hogy milyen hasznosak a hozzászólásaid, nem túl bíztatóak.

Idióta vagy, nem érted meg hogy ez nem az adatvédelemről szól hanem arról, hogy életet mentsenek. Ha megmentik az életed az már a kormánynak való behódolásról szól? Ne legyé' má' ekkora hülye basszus.

Ha te el akarod tiltani, eltiltod őket attól, hogy megnézzék a kórtörténetedet. Egyébként is, minek van eeszt-d ha nem akarod hogy feltöltsék az adataid? Arra is kell regisztrálni, sőt még a tb adataid is meg kell adni hogy utána hozzáférhető legyen a kórtörténeted. Mellesleg attól hogy neked semmi halálos betegséged nincs, másnak még lehet, sőt.. Van is. Mást meg lehet ezzel menteni és más él is ezzel a jogával mert okos és nem olyan buta mint te.

Amikor én feküdtem az intenzíven mesterséges kómában, életmentő volt hogy látták a kórtörténetem, tudták kezelni a betegségemet :D

2023. máj. 3. 06:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!