Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy lehet ilyen érzéketlen...

Hogy lehet ilyen érzéketlen egy nővér?

Figyelt kérdés

Ma elmentem a háziorvosomhoz, hogy beutalót kérjek tőle a neurológiára, mert egy másik vizsgálat kapcsán olyan dolog derült ki véletlenül, ami a teljes leépülésemet okozza majd. Nincs túl sok reményem, de azért mindent megragadok, mert ehhez még túl fiatal vagyok (harmincas).

Erre beleszól az asszisztensnő, de azon a tipikus flegma hangon, hogy minek?? Ez egy állapot, úgyse tudnak vele mit csinálni!

Emeltem a hangomon, hogy utolérje a hirtelen megemelkedett vérnyomásomat, hogy azért, mert akkor is szeretnék beszélni erről egy neurológussal!

(A beküldőm nem neurológus, ez véletlenül felfedezett melléklelet volt)

Nem értem, úgy gondolta, hogy legyek orvos nélkül, és várjam, míg szép lassan leépülök? Mert úgyis ez a vége?

Szerencsére a háziorvosom észnél volt, és azonnal reagált, hogy persze, ad beutalót.

Nem hiszem, hogy én csak túlérzékeny vagyok most, egyébként is megdöbbentőnek és felháborítónak érzem.

Ti hogy reagáltatok volna?

2023. ápr. 3. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Helyesen tetted, hogy felemelted a hangod. Ő ott asszisztensnő, neki nincs véleménye. Csak egy frusztrált valaki, akit zavar, hogy nem addig jutott a ranglétrán, ameddig akart volna, azt ha kell, ha nem, elmondja a véleményét. Ne törődj vele, valszeg az orvos is helyre rakta utána.
2023. ápr. 3. 17:40
 2/4 anonim válasza:
Sajnos elég gyakori a rendelőkben a bunkóbbnál bunkóbb orvosi asszisztens.Én személy szerint négy ilyen esetet éltem meg,amikor eldöntöttem,hogy nem fogom magam hagyni,ha mégegyszer előfordul,elküldöm a kva édes anyjába ott az orvos előtt.
2023. ápr. 3. 20:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Kettes, neked milyen tapasztalatod volt?

2023. ápr. 3. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kapom meg az asszisztenstől, akkor én az orvoshoz fordulok. És legközelebb, mikor megyek, akkor az asszisztensnek csak annyit mondok, hogy orvoshoz jöttem. ;)
2023. júl. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!