Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan lehetne időpontot...

Hogyan lehetne időpontot kérni ebben a nyomorult országban a debreceni szemészetre????

Figyelt kérdés

Telefont nem veszik fel, hiába hívjuk folyamat, email-re nem válaszolnak. Látogatási tilalom van, de be kellene menni személyesen időpontot kérni? Vagy hogy kell? Már egy hete nem sikerült, holnap sem válaszolnak, akkor tényleg menjünk be és verjük az asztalt? Vagy hogy működik ez? Ezért fizet az ember 35+ éve tb-t? Hogy több százezrekért magánorvoshoz kényszerüljön?

És akkor időpontot is ki tudja mikorra adnak. Lehet valahol szólni/jelenteni ezt a problémát?

2023. ápr. 2. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10 - "Tetszettek volna másra szavazni."

Ez Antall Józsi hülye menekülő-szövegének utánérzete!

Elcseszünk valamit, s ezért is te vagy a hibás...

Vele indult el az országunk rohadása!

2023. ápr. 3. 08:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11.

Miért nem azok nem tesznek semmit 13 éve, akikre a sok okostojás szavazott?

2023. ápr. 3. 09:52
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ha másra szavazitt volna a nép, akkor se lenne jobb
2023. ápr. 3. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ha mindenki úgy dolgozna, ahogy az egészségügyben az emberek, akkor már nem működne sehol semmi"

Az, hogy a magyar egészségügy olyan állapotban van, amilyenben, arról legalább annyira tehetsz te is, mint bárki más. Jó pár évtizede ugyanazokkal a problémákkal küzd, eddig miért nem volt fontos? Mire fizeted a tb-t? Leírom neked: a szomszéd Marika néni inzulinjára, ami támogatás nélkül kerülne neki 200ezer forintba, miközben folytatja azt az életmódot, ami a 2-es típusú cukorbetegségéhez vezetett. A tb-dből szüli meg a város széli putriban élő Kolompár Eszmeralda a 6. purdéját. A te tb-dből kapja a kemót a láncdohányos tüdőrákos. A te tb-dből kap a 250 kilós Gizi néni elektromos scootert, mert a valagát már nem tudja megemelni. Folytassam?

Igen, vannak rossz dolgozók és szakemberek. De biztosra veszem, hogy pont ugyanennyi van a villanyszerelők, tanárok, ügyvédek között vagy bármilyen más területen. Az eü problémája rendkívül összetett. Hogy miért nem veszik fel a telefont? Sok oka lehet. Például az is, hogy van mondjuk egy asszisztensnő a szakrendelésen, nincs külön telefonoskisasszony és nincs rá kapacitás. Vagy az, hogy a recepcióra nem egy értelmes embert ültettek be, mivel azért a nevetséges fizuért mindenki, akinek 2-nél több szinapszis van az agyában, az nem vállalja el ezt a munkát. Ezért ki marad? A 8 általánost végzett, leszázalékolt, fénykorában is igen gyenge képességű, amúgy nulla munkamorállal rendelkező Jóska. Aztán ugyanez a Jóska küldi el a feletteseit, az orvosokat a fenébe, ha azok finoman utalni mernek arra, hogy talán dolgozni kéne. De az is lehetséges forgatókönyv, hogy nem jókor telefonálsz. Engem is állítottak már falhoz, hogy egész hétfő délelőtt telefonált és nem vettük fel és b@szódjunk meg, miközben ott az elmúlt 30 évben nem volt hétfőn délelőtt rendelés, a rendelési idő elérhető interneten, ki is van írva és a helyi újságban is mindig megjelenik az információ.

Tessék kimenni az utcára és jelezni kormányunk felé, hogy rossz az irány. Mellékesen jegyzem meg, hogy az új rendeletekkel még ennél is rosszabb lesz. Én eddig egy kis falusi körzetben voltam fogorvos - kiléptem. Megyek magánba. Köszönhetően a rendszernek és köszönhetően neked is, mert a pacientúra minősége is lényeges szempont volt, mikor úgy döntöttem, hogy nem csinálom tovább. A helyemre szinte bizonyosan nem lesz senki. Lesz egy újabb betöltetlen körzet, a betegek meg mehetnek, ahova akarnak (és ahol ér valamit a pénzük).

2023. ápr. 3. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:

13.

Értem. Akkor tehát maradjon az a rendszer, ahol biztosan nem lesz jobb, ahelyett, amelyben vagy igen vagy nem.

2023. ápr. 3. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:
10 - essel értek egyet. :)
2023. aug. 11. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!