Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan lehetne időpontot...

Hogyan lehetne időpontot kérni ebben a nyomorult országban a debreceni szemészetre????

Figyelt kérdés

Telefont nem veszik fel, hiába hívjuk folyamat, email-re nem válaszolnak. Látogatási tilalom van, de be kellene menni személyesen időpontot kérni? Vagy hogy kell? Már egy hete nem sikerült, holnap sem válaszolnak, akkor tényleg menjünk be és verjük az asztalt? Vagy hogy működik ez? Ezért fizet az ember 35+ éve tb-t? Hogy több százezrekért magánorvoshoz kényszerüljön?

És akkor időpontot is ki tudja mikorra adnak. Lehet valahol szólni/jelenteni ezt a problémát?

2023. ápr. 2. 15:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Milyen problemat szeretnel jelenteni? Es kinek? Az egesz orszagban ez van kb, ennyit tud a magyar allami egeszsegugy.
2023. ápr. 2. 15:55
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Sosem értettem ezeket az őszinte megdöbbenéseket "ezért fizetjük a tb-t". Cicukám, te melyik országban élsz? Esetleg barlanglakó vagy? Nem az folyik a csapból is, hogy mekkora problémák vannak az egészségügyben? Miért ilyenkor kell ezen így lesokkolódni és miért nem akkor, amikor az orvosi kamara veri az asztalt, hogy milyen változtatásokra van szükség?

Igen, ráfekszel a telefonra és folyamatosan hívod őket akkor, amikor a honlapon írva vagyon, hogy elérhetőek. Mindig van központi szám is, ott is megpróbálhatod, hátha átkapcsolnak. Ha így nem érhetőek el, akkor igen, be kell menni személyesen. A látogatási tilalom - megdöbbentő módon - a látogatásra vonatkozik vagyis arra, hogy nem mész be az éppen megműtött mamához, és nem kísérgeted a felnőtt, amúgy épkézláb párodat vizsgálatra. Attól még ambuláns rendelés zajlik és valahogy kerülnek oda emberek.

Ha meg nem tetszik a rendszer, akkor nem a gyakorin kell a hülyét játszani, meg sértődötten elvonulni magánba, hanem ki kell vonulni többed magaddal az utcára és addig nem kiengedni államunk és pártunk vezetőit a Parlamentből, amíg nem reformálják meg, az amúgy évtizedek óta pont így működő és eddig neked és honfitársaidnak tökéletesen megfelelő egészségügyet.

2023. ápr. 2. 16:02
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Es amugy igen, en konkretan mar leszoktam az allamirol, csak maganba jarok. Mondjuk szerencsere nagyobb bajom meg nem volt, mert van, amikor a korhazat nem tudod kikerulni.

De pl pont az ilyenek,mint a szemeszet, fogorvos, nogyogyasz az nalam mar csak magan. Allamiba idopontot is 3-4 honap mulvara kapnek, aztan ha most a faj a fogam, azt cseszhetem…

Ez van.

2023. ápr. 2. 16:15
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Kérdezd meg Pintér elvtársat, az mindenért felel (vagy nem?) és mindent tud (vagy nem?)!
2023. ápr. 2. 17:22
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Debrecenben nelyik szemészetre gondolsz? Szerintem több helyen is van (MÁV rendelő, Klinika) szemészet, ha nem ragaszkodsz mindenképp az egyikhez, akkor próbáld a másikat. Én bőrgyógyászattal jártam így. A klinikán nem vették fel, egy másik helyre (azt hiszem a Bajcsi-Zsilinszkin van) kértem időpontot, ott felvették, időpontot is kaptam kb 3 hónapra, aztán mire bejutottam volna lemondták. Egy kisvárosban éltem míg be nem költöztem Debrecenbe, fura hogy ott ilyen nem volt a helyi eü házban hogy 3 hónapot vársz meg még le is mondják. Debrecen nagyon rossz ilyen szempontból
2023. ápr. 2. 19:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Be kell menni, aztán, ha pattognak, szembesíteni őket azzal, hogy csesznek felvenni, meg kilátásba helyezni egy sajtóhoz fordulást ezügyben.
2023. ápr. 2. 20:26
 7/16 A kérdező kommentje:
A városi szemész (egy van a városban) küldött tovább a Kenézybe műtét elbírálására. Érdekes módon az ott dolgozó szemészek több mint fele vállal magánba minden nap délután pácienseket. Szóval ők is arra mennek direkt, hogy ne tudj ingyenesre menni. Ha nem használnák ki az emberek kiszolgáltatottságát, hanem tényleg dolgoznának a pénzért amit kapnak (mert ők nem szűkölködnek), akkor nem kéne fél éveket várni egy időpontra. Sajnos nem egyszer volt az ember már kórházban betegként/ látogatóba és jót olyan ritkán hallani, tapasztalni... Mikor látod, hogy az orvosok, nővérkék sehol - a szobájukban kávézgatnak, röhögcsélnek, pletyiznek), napi 3szor kellene mérniük a beteg vérnyomásást amit csak papíron tesznek meg! Saját tapasztalat - simán odafirkálták minden nap 3szor egy kitalált értéket úgy, hogy csak délután egyszer mérték... Ha mindenki úgy dolgozna, ahogy az egészségügyben az emberek, akkor már nem működne sehol semmi.
2023. ápr. 2. 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:
60%

7: " Ha mindenki úgy dolgozna, ahogy az egészségügyben az emberek, akkor már nem működne sehol semmi."

Miért, mi működik normálisan az országban???

Sorold lécci!

2023. ápr. 2. 23:14
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
#7:Erről ki tehet szerinted? A kamara veri évek óta az asztalt, hogy nem igazság az, hogy minden orvos megkapja a neki járó megemelt bérét akkor is, ha egész nap műtőben van és akkor is, ha csak napi 10 beteget lát el ambulánsan. Viszont most elárulom, hogy magánba is már sokan átmennek, így viszont már ott is 1-2 hónap a várólista és ha panaszod van sem fogsz előbb időpontot kapni ott sem. És akkor most tippelhetünk, hogy ki tette a magyar egészségügyet fizetőssé.
2023. ápr. 3. 07:04
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Tetszettek volna másra szavazni.
2023. ápr. 3. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!