Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van az, hogy olyan sok...

Miért van az, hogy olyan sok külföldön élő magyar hazajár Magyarországra egészségügyi ellátásért?

Figyelt kérdés

Különféle szakrendelésekre kivizsgálásra, laboratóriumi vizsgálatra, gyógyszert feliratni stb...

Ugyanakkor, amikor olyan sokan szidják a magyar egészségügyet.

De, ha olyan rossz, mint amilyennek mondják, akkor miért jönnek haza mégis itt intézni?

2023. márc. 3. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

#22:57

Nem ugyan az a technika. Nem ugyan azok a gyógyszerek. Ez konkrétan nem igaz. A magán az hasonló, de az állami az egy rakás káosz és szeméttelep.

2023. márc. 3. 23:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Nincs ismerősöm hanem én vagyok az. A magyar kórházban amikor az orvos hibájából fájdalmaim voltak először szidalmazott hogy nem fájhat és többször meg se hallja hogy fáj aztán rájött hogy mégis fájhat mert elb*ta akkor elkezdett röhögni és amikor mondtam hogy szerintem ez nem olyan vicces akkor közölte hogy ne nyavalyogjak nem haltam bele szóval nincs semmi baj. Angliában egy olyan hibáért ami bármikor előfordulhat a nő nagyon elszégyellte magát és folyamatosan bocsánatot kért hiába mondtam hogy semmi baj ilyesmi előfordulhat.
2023. márc. 3. 23:54
 13/19 A kérdező kommentje:

Kivételek mindig vannak, biztos, hogy találni egy-egy elmaradottabb intézményt, de az általánosan jellemző NEM ez.

Persze, egy kívülálló ezt nem tudhatja, ha pedig politikai indíttatása van, akkor nem is akarja.

Amúgy, te tényleg azt hiszed, más gyógyszert kapsz magánban, mint államiban? :)

2023. márc. 3. 23:54
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

#23:54

Nem csodálkozok, hogy nem sikerült értelmezned. Azt mondtam, hogy a színvonal hasonló magánban. Az meg ugye egy üzleti szféra, ahhoz az államnak semmi köze. Hiába nyomatod itt a hülyeségedet, a kormány tette így tökre az egészségügyet.

2023. márc. 3. 23:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Mikor en hazalatogatok akkor elintezem a fogaszati dolgokat ami nem annyira surgos. Ami olyan hogy nem varhat az miatt elmegyek itt, de a tobbit megcsinaltatom Magyarorszagon toredek aron maganba.
2023. márc. 4. 02:49
 16/19 A kérdező kommentje:

Vagy államiban. Mert sokan jönnek közületek ide.

Ha rossz az ellátás, miért? Miért nem otthon, ha külföldön meg olyan tökéletes?

2023. márc. 4. 09:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Külföld tokeletes mig egészséges vagy.

Sokaknak nincs biztositasa, nem keres annyit hogy fizesse, csak egy sima recept feliratása 40-60 euró. Es az is csak paracetamol, amitol nem leszel jobban. Tobbszor kell visszamenni mire valamire valo gyogyszert kapsz.

Ha durvul a helyzet, honapokat vagy eveket vagy varolistan.

Akkor inkabb 2 heti fizubol elintezi jövő héten Magyarországon.

2023. márc. 4. 16:31
 18/19 A kérdező kommentje:

DE AKKOR MIÉRT SZIDJA MINDENKI A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYET???

Ha itthon könnyebben, olcsóbban jutnak ellátáshoz, akkor miért hivatkoznak annyian arra, hogy "bezzeg külföldön", és szidják folyamatosan azt az egészségügyet, amit aztán mégis inkább választanak a külföldi helyett???

Csak én érzek ebben ellentmondást???

2023. márc. 4. 17:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert a minoseg jobb akarhogy nezzuk.
2023. márc. 4. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!