Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek ha a vérhigító...

Mit tegyek ha a vérhigító injekciót nem tudom magamnak beadni?

Figyelt kérdés

Műteni fognak, nagy hasi műtét lesz. Még akinek kisebb volt ennél, az is napokig vérhigítót kellett szúrjon magának.

Na és ez az én félelmem: mit tegyek, ha majd hazaengednek ezzel és nem lesz aki beadja nekem? Háziorvoshoz nem hiszem hogy el fogok tudni járkálni (város másik fele), házhoz nem jön (örülök ha a telefont van ideje felvenni).

Ilyenkor mi a teendő? Vagy ha tudjátok hogy nem lesz ilyen helyzet, akkor nyugtassatok meg.

2023. febr. 18. 18:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy saját magadba szúrod. Vedd úgy, hogy az csak egy tárgy, amit összefogsz a két ujjad közé!

Ha végképp nem megy, akkor meg lehet kérni valakit, aki a közeledben van, akár ismerős vagy szomszéd, jól írja az előző válaszoló.

2023. febr. 20. 12:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze megadom az esélyt magamnak hátha mégis sikerült.
2023. febr. 20. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!