Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyen lassan gyógyul ?

Ilyen lassan gyógyul ?

Figyelt kérdés

Létezik,hogy három hónap eltelt, és még mindig nem gyógyult meg a középfülgyulladásom ? Szédüléssel kezdődött három hónappal ezelőtt,voltam mr vizsgálaton vérvételen stb. középfülgyulladást állapítottak meg.

Mondta a doki,hogy lassan gyógyul,de ennyire ? Nem fáj csak nagyon ritkán okoz kis kellemetlenséget,de az időnként visszatérő szédülés zavaró,főleg mivel gyakran kell volán mögé ülnöm.

Volt már valakinek hasonló fül problémája,ami ennyire lassan gyógyult?

2023. jan. 27. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennyire nem gyógyulhat lassan, menj vissza. Lehet, hogy nem is az a bajod.
2023. jan. 27. 12:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Rengeteg vizsgálaton voltam és egyedül ez lett megállapítva.Középfülgyulladás. Nem állandó ez a szédülés de hetente egyszer általában elő jön.
2023. jan. 27. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Más tünet nincs? Önmagában a szédülés nem középfülgyulladás. Milyen rengeteg vizsgálaton voltál?
2023. jan. 27. 12:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Fül orr gégészeten, neurológián, nyaki ultrahangon, röntgenen,koponya mr vizsgálaton, ezt megelőzően pedig nagylabor volt. A koponya mr vizsgálat ki mutatta hogy ott van a probléma a fülemben, ahol ugye az egyensúlyért felelős dolgok vannak.
2023. jan. 27. 12:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Más tünetem csak annyi, hogy alapvetően fülfájós voltam mindig is, és volt egy nagyon erős influenza szerű betegségem, rá egy hónapra jött ez a szédülés. A lz orvos azt mondta valószínűleg annak az influenzás betegségnek a szövődménye, rá húzódott a fülemre emiatt lett közelépfülgyulladásom. Néha még fájdogál a fülem de nagyon ritkán. Inkább ez a vissza - vissza térő enyhe szédülés am8 zavar.
2023. jan. 27. 13:00
 6/10 KareszKiss ***** válasza:
Ha még fennáll a középfülgyulladás esetleg még ez a szédülés ami nekem is van ez nem nagyon akar múlni lehetséges hogy valami idült gyulladás még van esetleg nem kellene nem kell arra még antibiotikumot szedni? Nekem egy hónapja kezdődött a gyulladás már elmúlt melyik hideg folyadék néha még szivárog a fülemből a szédülés egyensúly zavar az megvan és a hallásom természetesen még nem jött vissza valószínű hogy a dobhártyának míg be kell gyógyulnia egy fehér zajt hallok a fülemben egy folyamatos zúgást hol erősebb hol gyengébb hol ciripel egy picit más nincs nincs nincs nincs
2024. ápr. 27. 09:49
 7/10 KareszKiss ***** válasza:

39. nap: ma már csak délelött volt fülfolyás. A 4. antibiotikus kúrát csinálom.

Reményeim szerint lassan tényleg elmarad a fülfolyás és a dobhártya gyógyulgat végre A szédülés csak állva érezhetö.. Ülve nem szédülök.

Hetente járok kontrolra...

2024. máj. 4. 20:44
 8/10 KareszKiss ***** válasza:
55. nap: ma már nincs szédülés érzés járás, állás közben. Csak föld úton van még. Nem érzem a talajt a lábom alatt. Hallás még nincs A fülem 3 napja már nem folyik. A dobhártya bezárult,már nemlyukas. Vibráciokat értek a két fül között...
2024. máj. 20. 15:31
 9/10 KareszKiss ***** válasza:
107. nap: még szédülgetek és nem hallok.. Vizsgálatokat csináltatok....
2024. júl. 12. 11:33
 10/10 KareszKiss ***** válasza:

226. nap..Fülsebészeten voltam December elején fognak ventillációs tubust behelyezni a bal fülembe. Ezzel együtt ki is tisztítják a középfült a folyadéktól is..

Hallás még nincs. ott...Egyendsúlyzavar még van, de már alig.

nov. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!