Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol tudom ellenőrizni, hogy...

Hol tudom ellenőrizni, hogy rendelkezem-e aktív tb jogviszonnyal?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem dolgozom és kaptam levelet a navtól, hogy fizetnem kell a tb-t, el is utaltam még korábban az összeget, de nem kaptam semmilyen visszajelzést.
2023. jan. 23. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélkapun.
2023. jan. 23. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

NAV 23T101-es nyomtatvány személyesen, vagy online, ÁNYK programmal kitöltve.

Oda kell figyelni, online egy kicsit körülményes, de megoldható. Ügyfélkapu kell hozzá, amit bármelyik okmányirodában, kormányablakban vagy NAV-nál csináltathatsz.

2023. jan. 23. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Visszajelzést ne várj, nem küldenek semmit! Ha elutaltad akkor meg is kapták, lehet hogy azt a levelet még korábban küldték te meg mielőtt megkaptad volna a levelet már befizetted, plusz ugye azt minden hónapban kell fizetni nem csak egyszer, szóval attól hogy te most befizettél valamennyit még később is kell.

Vagy te egy összegben befizetted az egész évre?

2023. jan. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!