Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van fájdalom jobb...

Miért van fájdalom jobb oldalt a bordáim alatt?

Figyelt kérdés

Igazából egy hete már fura érzés van jobb oldalt a bordáim alatt. Általában nem is fájdalom, hanem olyan érzés mintha lenne valami a bordáim alatt és ez kiborító nap közben. Néha néha elkezd fájni gyengébben random időpontokban, de akkor se durván. Mikor le hajoltam a földre akkor viszont volt egy erős szúró fájdalom. Kaptam vizsgálatra időpontot, és kicsit utánna olvastam a dolognak. Alkoholnak biztos nincs köze a dologhoz, ennyit megtudok állapítani, tehát ha lenne máj probléma se emiatt lenne.

Van aggodalomra ok vagy ez magától megszűnik?

19/L

2023. jan. 10. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Vékony vagy? Annyi minden lehet, hogy kár találgatni.
2023. jan. 10. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézesd meg ultrahanggal, hátha mégis a máj, nekem is fájdogál ha zsírosat eszek vagy vastartalmú ételt. Megszűnhet magától is, de próbáld ki a táplálkozással összefügg-e.
2023. jan. 10. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem mondanám magamat vékonynak.
2023. jan. 11. 06:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Epekő miatt is lehet...
2023. jan. 11. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen diszkomfort érzésem van jobb oldalt borda alatt, de fájni nem fáj. Más miatt volt mellkas CT-m tavaly, ott derült ki az epe kő, amit később ultrahang is igazolt és más rendellenességet nem mondtak a hasamban. CT-n még kissé megnagyobbodott máj szerepel.

Nem tudom megcsinálják-e emiatt a műtétet, ez folyamatban van...

Sebészet (SZTK) tud elküldeni amúgy ultrahangra.

2023. febr. 15. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Voltam ultrahangon, ott elméletileg nem volt semmi. 2 hónap alatt még mindig érzem hogy van ott valami, extrém zavaró de ennél a pontnál már nem tudok vele mit kezdeni.
2023. márc. 15. 06:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Kiderült, hogy mi okozza a panaszokat?
2023. okt. 21. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!