Hogyan, és kb. mennyiért lehet tartós szőrtelenítést csináltatni?
A lényeg, hogy egy kellemetlen helyen vagyok nagyon szőrös (férfi vagyok, bocsi kanos gyakorisok), és a franc kivan ezzel. Szeretnék valami tartós megoldást erre, de nem tudom mi a legjobb módszer rá. (a borotva nem az)
Olvastam, hogy van IPL szőrtelenítés, de nem tudom, hogy az mennyire hatékony, milyen sokáig tart, stb.
Minden ötletet meghallgatok.
En tavaly az SHR technologias kezelest csinaltam vegig (6 alkalom, kb 2 havonta 1). No vagyok, es ettol babapopsi simasagu lett a labam, nincs benoves, es felevente egyszer megyek vegig rajta borotvaval, hogy az eppen kinott, 1-1 szalat eltavolitsam. En a labamon es a honaljamon hasznaltam.
Mennyibe kerult? A labon egy kezeles 30e Ft volt, a honalj talan 9e Ft. Soknak tunhet, de nekem minden penzt megert, nagyon sokat szenvedtem a szoreimmel.
Talan evente egyszer kell.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!