Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez normális ? (Sos lent)

Ez normális ? (Sos lent)

Figyelt kérdés

Elég sokat iszogattunk mostanában.

2.napja már nem alig van étvágyam sok a savam ez el fog múlni?

Köszönöm előre is a válaszokat

2022. dec. 24. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Hali. Nekem stressztől volt fent a savam,plusz enis sok lottyot ittam. A szensavas,illetve a szurt levek kerülendők

Természetesen el fog múlni,max szedj egy savlekotot de nyugi nem lesz semmi bajod

2022. dec. 24. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Rá gondolok az ételre töltött káposzta és már forog a gyomrom . Már ettem ma belőle és még mennem kell pár rokonhoz enni. Igazából mostanában biztos nem eszik több alkoholt. Minden bofoges csíp..èget. akkor azt mondod el fog múlni? Étvágy sincs sok
2022. dec. 24. 15:19
 3/5 A kérdező kommentje:
És igen nagyon stresszes vagyok sajnos most is 12 órázok szenteste holnap is éjszaka.
2022. dec. 24. 15:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Folytonos nagyfokú stresszben élek
2022. dec. 24. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Igyál meg egy kávéskanálnyi szódabikarbónát 1 deci vízben elkeverve. Csak natúr vizet igyál. A szénsavast felejtsd el.

Vendégségben meg szépen közlöd, hogy köszönöd szépen, de nem tudsz enni. Ennyi.

2023. jan. 2. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!