Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvos írt beutalót szív...

Az orvos írt beutalót szív ultrahangra és pajzsmirigy ultrahangra, mi lesz ha nem megyek el?

Figyelt kérdés

Teljesen fölöslegesen küldött el, ő maga is megjegyezte, hogy semmi bajom nincs az ég világon azon kívül, hogy nem fér el belém napi 4 liter víz mert csak 2-t szoktam inni.

Mi lesz ha nem érdekelnek ezek a beutalók mert az ezzel járó stressz inkább egészségtelenebb lenne rám nézve? Mert ideges vagyok emiatt.

Azért küldött el ezekre a hülyeségekre, mert hogy ő szeretne meggyőződni arról, hogy tényleg nincs-e semmi bajom.

És menjek el neki maszek orvosokhoz költve 40 ezer forintokat teljesen fölöslegesen mert SEMMI BAJOM.

Étvágytalanság miatt felirattam vele peritolt.

Mert a szar idők miatt nincs olyan jó étvágyam mint nyáron.

Ennyi.

Van bármilyen jogi következménye ha ezekre a hülyeségekre nem megyek el?

És igen, HÜLYESÉGEKRE. Ha valakinek nem tetszene a megfogalmazásom.

Légyszives legalább ti segítsetek a válaszaitokkal köszi.

2022. dec. 22. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
10: A beutaló nem időpont. De bizonyos vizsgálatokra/orvosokhoz csak beutalóval tud időpontot kérni. Tehát ha időpontot külön nem kért, nem veszi el a lehetőséget senki elől.
2022. dec. 22. 15:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Jogi következménye? Szerintem hány millió ember van az országban akit beutalnak valahová, de nem ment el? Egyébként meg másoknak könyörögni kell félholtként, hogy elküldjék ultrahangra, szóval kicsit visszafoghatnád magad.
2022. dec. 22. 20:43
 13/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Na akkor most kicsit álljunk meg. Az, hogy a vizsgálatokra úgy gondolja az orvos, hogy negatív lesz, attól még diff. diagnosztikailag el kell végezni,de nem ettől lesz negatív, plusz attól, hogy az értékek nem pontosan az előírt tartományban lesznek, az is egy információ. Persze te döntöd el, elmész-e, senki sem fog emiatt megszólni, az orvos sem. Viszont, ha később lesz megint panaszod, akkor a doki első körben azt fogja mondani, hogy oké nem mentél el, de akkor nem tud mit tenni, nem tud addig ezzel a problémáddal foglalkozni. Tudom, sok pénz, meg drága, meg el kell menni, meg idő, de ezek sosem feleslegesek.
2022. dec. 23. 06:54
 14/14 Sssaszem ***** válasza:
A te saját felelősséged, hogy nem mész el a vizsgálatra. Nincs erőszak. Nem az orvos baja, hogy nem mész el.
2022. dec. 23. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!