Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az ügyelet fogad lázzal?

Az ügyelet fogad lázzal?

Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 12:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mennyi az a láz? Minek injekció, ha folyamtosan szeded a tablettákat? Éjjelre ne vegyél be Ambroxolt, mert köhögtet, nem tudsz aludni. A háziorvoshoz menj el holnap, meg kell, hogy hallgassa a tüdődet, és lehet, hogy antibiotikumot ír. Covid tesztet csináltál?
2022. dec. 21. 17:01
 12/20 A kérdező kommentje:
A házi orvos nem fogad ,ő is ezeket ajánlotta amiket alapból szedek! Igen a tudomet lenne jó ha valaki meghallgatná,de a háziorvos nem fogad!nem csináltam covid tesztet!
2022. dec. 21. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy a háziorvos megtagadja a vizsgálatot! Legyél vele erőszakosabb, és hacsak nem egy világvégi faluban laksz, keress másik orvost, és utána jelentsd fel az önkormányzatnál.
2022. dec. 21. 17:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Budapesten élek! Szóval holnap ha felhívom,hogy be szeretnék menni vizsgálatra akkor nem mondhatja,hogy nem mehetek? Mert nekem most is ezt mondták meg ezelőtt egy fél évvel is! De a barátnőmet sem fogadta anno a háziorvos!
2022. dec. 21. 18:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Hívd fel, és mondd meg neki, hogy nem használnak a javasolt gyógyszerek, szeretnéd ha megvizsgálna.
2022. dec. 21. 18:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Rendben! Én köszönöm mindenkinek aki írt!
2022. dec. 21. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy az életveszélyes covid alatt nem fogadott, az még valahol érthető. De most, hogy a covid influenzaszerű párnapos fertőzéssé enyhült, erre nem lehet hivatkozni. Ez abszolút elfogadhatatlan, etikátlan, az orvosi eskübe ütköző felelőtlen magatartás.
2022. dec. 21. 21:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek! Felhívom őket,csak most teljesen elment a hangom ,remélem péntekre visszajön és akkor megpróbálom elérni,hogy bemehessek! Hisz na vizsgálatuk nélkül nem tudom,hogy tudogyuladasom van e vagy nincs!
2022. dec. 21. 23:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak úgy nem lehet bemenni? Elvégre ha nincs hangod, nem tudsz telefonálni. Viszont hangszálgyulladásra célszerű antibiotikumot szedni. Szopogassál Strepsilst vagy Septofortot.
2022. dec. 21. 23:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem fogad. Nálunk pl kéri, hogy mielőtt légúti tünetekkel megyünk telefonáljunk, de az ellátást nem tagadhatja meg
2022. dec. 23. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!