Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek a gyógyszerészeti...

Szerintetek a gyógyszerészeti szakma az megfelelő? Úgy értem megéri?

Figyelt kérdés

Befejeztem a gyógyszerészeti szakmát és most praxázok. Nem tudom ezt dolgozzam, ha befejezem mert kicsit szégyenlős is vagyok meg a gyógyszereket azért nehéz megtanulni

Tudom ez nem kifogás meg lehet mindent tanulni ha akarom. De ti mit mondanátok erre vagy aki ezt fejezte..

2022. dec. 14. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Barátnőm utálta, elment egy nagyobb céghez, az mégsem patikai gyógyszerkiadó állás, ott legalább megfizetik a tudását.
2022. dec. 14. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi van???

Befejezted az egyetemet és most akarod megtanulni a gyógyszereket???

2022. dec. 14. 09:23
 3/5 A kérdező kommentje:
A középiskolát fejeztem be most kezdtem a praxát. Most tanulgatom a gyógyszereket
2022. dec. 16. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Befejeztem a gyógyszerészeti szakmát

Bocs, de gyógyszerészet egyetemen van. Az asszisztensi tanfolyam nem gyógyszerészet.

2022. dec. 16. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem ezt a praxás dolgot.

Te nem külhoni magyar vagy véletlenül? Itt nem igazán vannak ilyenek. Esetleg asszisztensnek tanulsz?

A gyógyszerészeti szakma abszolút megéri. Annak az esélye, hogy végzett gyógyszerészként munkanélküli legyél gyakorlatilag 0.

A fizetés közforgalomban nem rossz, de én úgy látom jelenleg eléggé stagnál. Mostanában emelésre nem nagyon lehet számítani.

2023. márc. 6. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!