Mostanában hogy mennek a háziorvosnál a látogatások?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok és ha jól tudom még mindig nem lehet bemenni. Telefonon keresztül rendel. Hogy mondja meg mi a bajom? Adnak így táppénzes papírt?2022. dec. 13. 19:12
1/4 anonim válasza:
Nálunk be lehet menni az orvoshoz, mindig is be lehetett, csak anno kellett időpontot is kérni, de ha beteg voltál, akkor is bemehettél.
2/4 anonim válasza:
Dehogy nem lehet bemenni!
A legtöbb helyen lehet időpontot kérni - akkor kb. 5 perccel előtte odamész, és az adott időpontban behívnak. De fogadnak úgy is ha nincs időpontod, akkor viszont ki kell várni a sort.
3/4 anonim válasza:
én már 2 éve nem láttam a háziorvosomat. Lehetetlen hozzá bejutni. telefonon bejelentkezek, elmondom a panaszaimat, elmondja az alapján mi a bajom.. felír gyógyszert ereceptre, kiváltom azt kész. táppénzes papíromat legutóbb az ablakon keresztül adták ki, de azt is csak résnyire nyitották.
4/4 anonim válasza:
Meg kell tudnod, a te háziorvosod miként rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!