Hogy hívják azt a foglalkozást, aki idős emberek bajaira megkeresi a megfelelő orvost, kijárja, végigkíséri az ellátást és a beteget, szállítást szervez ha szükséges, máshová küldi ha nem vált be stb.?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 17:30
3/5 A kérdező kommentje:
Anyám a buszon összefutott egy nővel, aki a XII. kerületben ezt csinálja teljesen maszekban.
2022. dec. 14. 01:27
4/5 anonim válasza:
3: miért nem kérdezte meg tőle, hogy mi a foglalkozás neve?
A "teljesen maszekban" alatt azt érted, hogy feketén? Tehát nem vállalkozásban, hanem zsebbe kapja a lóvét érte az öregektől?
5/5 A kérdező kommentje:
4: anyámat teljesen más érdekli, mint engem, ezért nem kérdezte meg a foglalkozás nevét. A régi villaházakról beszélgettek. Teljesen maszek alatt azt értettem, hogy nem tartozik egészségügyi intézményhez, nem háziorvos asszisztens, hanem pénzt kap az ügyfeleiktől. Az, hogy zsebbe-e, nem tudom, másik kérdésem lett volna, hogy kell-e ehhez engedély? Végülis egészségügyi ellátást nem végez, csak orvosokat, javasol és ügyeket intéz.
2022. dec. 15. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!