Ajánlanátok olyan orvost, aki mozgásszervi problémákkal foglalkozik?
Figyelt kérdés
1 éve fáj a jobb vállam, már a nyakam, a másik vállam és a hátam is. Egyre elviselhetetlenebb a fájdalom. Több orvosnál jártam, kaptam gyógyszereket, injekciokat, de semmi sem segített. Valószínűleg a rossz tartásom is közrejátszik. Olyan orvost keresek, aki foglalkozna is velem, mert eddig nem történt előrelépés. Pedig eddig is maganrendelesekre jártam. Köszönöm!2022. dec. 11. 09:19
1/2 anonim válasza:
Reumatológus, ha kopásos, gyulladásos eredetű a fájdalom.
Ortopédus, ha rossz tartás, vagy pl gerincferdülés miatt fáj.
Stressztől is fájhat, pszichológus, pszichiáter foglalkozik vele.
Hiába írom, hogy Dr.Szabó Károly, fogalmad sincs melyik városban keresd. Nekünk sincs, hol szeretnél orvost találni, mivel ezt nem írtad.
2/2 A kérdező kommentje:
Valójában mindegy, melyik városban, bárhova elmennék, ha lenne megfelelo.
Budapesten élek egyébként. Reumatologus és ortopéd orvosnál is voltam, komplex gerinc MRI-m van, amin elvileg nincs baj (bár a nyaki már majd 1 éves). Ortopéd orvosok injekciokat adogattak csak, de semmi sem javult, ellenben ott hagytam egy rakat pénzt a maganklinikakon.
2022. dec. 11. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!