Pofátlanság háziorvossal gyógyszereket feliratni?
A telemedicin az olyan mint mikor felcsapod a Google-t, és amire rápasszolnak a tüneteid, azt kiválasztod és eldöntöd, hogy márpedig neked az a bajod.
Bizonyos testrészek betegségéhez szükséges szakorvosi vizsgálat. Ilyen a gasztroenterológia is. Tükrözés, röntgen, biopszia, ultrahang, etc. Ezek nélkül nem fogja senki sem megtalálni a problémádat, telemedicinen keresztül meg pláne nem.
Ha nem használt a gyógyszer, menj vissza ahhoz a szakorvoshoz aki felírta és számolj be neki erről. Vagy másik gyógyszert ír fel, vagy a tünetek alapján további kivizsgálásokra fog küldeni.
Példaként: ha neked állandóan hányingered van, az orvos pedig felír neked egy savlekötőt vagy savtermelés gátlót, de ennek ellenére még mindig hányingered van vagy akár még rosszabb is a helyzet, akkor teljesen egyértelmű hogy nem ez a probléma, valószínű tükrözni kell, majd az többet fog láttatni abból, hogy mi okozza a hányingert.
10-es: Sajnos nekem csak pár óráig használ a Salvus, meg ezek a rágótabletták. Én úgy tudom gyomorpolipot okozhat, de elvileg az is elmúlik, ha leállsz a szedésével.
Voltam már mindenféle kivizsgáláson. (Nagyrutin labor, h. pylori, UH, gastroscopia, CEA, cöliákia). Annyi derült ki, hogy rekeszsérvem van, arra kaptam az Itopride-ot. A krónikus hasmenés, és fájdalmas puffadás nem tudják mitől van. Decemberben kellene visszamennem gasztroenterológiára kontrollra, de hogyha elkezdeném szedni a javasolt gyógyszereket lehet javulna az állapotom. Nem tudom mihez kezdjek.
14
Ha minden vizsgálat megvolt, akkor pszichés probléma is lehet, fejben van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!