Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háziorvos írhat fel frontint?

Háziorvos írhat fel frontint?

Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. nov. 17. 07:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, xanaxot, is ami végül is ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza.
2022. nov. 17. 07:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt mondta addig nem ír amig nem megyek vissza pszichológushoz. Ő régen írt...

De én nem akarok visszamenni. "Depresszió" csak.

2022. nov. 17. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Joga van nem felírni, ha úgy látja, hogy más módon nem teszel a gyógyulásért. A Xanax és Frontin is erős függőséget okoz előbb-utóbb, jogos részéről, hogy szeretné, ha más módokon is keresnéd a gyógyulást, nem csak dobálnád be a gyógyszereket. Egyébként nem tudom, hogy ezeknél a gyógyszereknél is így van-e, de bizonyos gyógyszereknél időről időre szakorvosi vélemény kell, ami alapján újra x ideig kiírhatja a háziorvosod is az adott gyógyszert.
2022. nov. 18. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezeknél a gyógyszereknél nem kell szakorvosi vélemény. A kérdés arra vonatkozott, hogy írhat fel, és ez igaz is. De meg is tagadhatja, ha nem indokolt. Orvosfüggő is a dolog. Nővérem évek óta xanaxot szed, és soha nem járt pszichológusnál, vagy pszichiátrián. Mivel a szg-ben van a gyógyszer , így már orvoshoz se kell járnia miatta, csak telefonon felhívja az asszisztenst, hogy írják fel 3 hónapra, és ennyi.
2022. nov. 18. 09:54
 6/7 anonim válasza:
Úgy tudom,hogy a frontint kivonták a forgalomból.
2022. nov. 20. 05:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Mióta és miért vonták volna ki?
2022. nov. 20. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!