Honvéd kórháznak van nővérszállója?
Gyakorlati helyet kell választani tavaszra, a városomban nincsen gyakorlati hely, ahol tanulok pedig a helyiek elviszik a helyeket… A honvéd kórházban gondolkozok nagyon, de a szállásért nem szeretnék nagyon sokat fizetni, illetve Budapesten élő barátokra sem szeretnék ráakaszkodni, teljesen más ritmusban mozgunk és a velük együtt lakóknak sem lennék a terhére…
Próbáltam keresni bármit is a kórház oldalán, nem igen jártam sikerrel. Van egy központi e-mail cím, amit nem tudom ki olvas el és a gyógytorna szolgálat vezetőinek a telefonszámát találtam meg. De nem hinném, hogy ezekről a helyekről bármi pontos infót tudnék kapni. Valami ötlet és, hogy egyáltalán létezik-e még, illetve a hallgatónak a gyakorlati idejére tényleg tudnak-e biztosítani szállást ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!