Epidurális érzéstelenítés után tényleg általános jelleggel szoktak katétert tenni?
Figyelt kérdés
Bokaműtétről van szó, és eddig senki se mondta, hogy igen, de sokaktól mégis hallom, hogy tulképp ez teljesen egyértelmű.
Akkor mi az igazság?
(én eddig 2 embert ismertem, akinek bokaműtéte volt, és nekik nem tettek)
2022. nov. 10. 16:12
11/20 qkker1 válasza:
Műtét után pár órával simán elugráltam a wc-ig. Igaz nálunk a kórteremben volt. /Németország/
12/20 A kérdező kommentje:
remélem én is így leszek ...
2022. nov. 11. 13:19
13/20 A kérdező kommentje:
csak mondjuk akkor még a boka be van csövezve ugye, szóval már csak maiatt is nem tudom, lehet-e mozogni
2022. nov. 11. 13:20
14/20 anonim válasza:
Ezért kapsz kacsát. De a csövet másnap kiveszik.
15/20 qkker1 válasza:
Én vittem magammal a csöveket , üvegeket , mindent a wc-re.
16/20 A kérdező kommentje:
15- remélem én is tudom. vagyis én mindenképp megtenném, csak ugye annyira helyfüggő ez az egész, valahol leordítják az ember fejét, máshol meg természetesnek veszik...
2022. nov. 12. 08:07
17/20 anonim válasza:
Mikor lesz a mutet? Tudod, hogy ki fog muteni? Beszelned kell elotte az altatoorvossal is! Kellenek vizsgalatok a mutet elott. Ot kerdezd meg, amikor viszed a leleteket! Eldonti, hogy altathato vagy-e.
18/20 anonim válasza:
Én nem kaptam. Fél órás műtét volt. A szobába kacsát kaptam rögtön műtét útán.
19/20 anonim válasza:
ha nem tudsz felkelni, akkor kacsát is adhatnak.. nem kell rögtön katéterre gondolni. Egyébként a katéter sem elviselhetetlen
20/20 anonim válasza:
Elarulnad miert parazol a katetertol? Bokad stetment....muteni kell. A kateter nem nagy cucc! Ha kell, kell es kesz. Bedugjak a futyidbe. Kepzelj el egy nogyogyaszati vizsgalatot..... Addig lesz ott amig feltetlenul muszaj! 3,5 oras mutet alatt nem pisilheted ossze magad. Mindenkire maskepp hat az altatas! Szoval csak ferfiasan. Jobbulast, remelem jobb lesz a bokad mint uj koraban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!