Az egészségügyi dolgozóknak kötelezően kell bunkóvá válniuk?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 02:00
11/14 anonim válasza:
10: azt írsz le ide, amit akarsz.... Esti mesét, vagy valamit az ezeregyéjszakából is akár...
De már a korábbi kérdéseidnél is csak hadováltál, üres általánosságokat, és megvádoltál eü. dolgozókat. Konkrétumok nélkül.
12/14 A kérdező kommentje:
:)) Hát van baj.
Valakivel összekeversz.
2022. nov. 3. 20:03
13/14 anonim válasza:
Én ápolónő vagyok, és nagyon kedves. Szeretem a munkám.
14/14 anonim válasza:
1. A Lidl pénztáros többet keres, ahhoz képest hogy nem kell hozzá végzettség és kisebb a felelősség is. Ennek ellenére ugyanúgy vannak köztük bunkók.
2. Valószínűleg azért van rosszabb tapasztalata altalanossagban az embereknek az euvel, mert amikor orvoshoz mész félsz, fajdalmaid vannak, kiszolgaltatottnak érzed magad stb. És ilyenkor az embert minden érzékenyebben érinti. Lehet hogy azt a hangsúlyt amit a burkolonal észre sem venned, az orvostól rosszabbul veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!