Megcsinálja a körzeti orvos a b-kat jogosítvány hosszabbításához szükséges vizsgálatokat akkor is, ha nem érvényes a tb-m?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 12:28
11/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok kamut bevinni, csak kérdeztem.
2022. okt. 31. 16:44
12/18 anonim válasza:
Én meg csak válaszoltam. Egyébként online igényléséhez mégcsak papíralapú sem kell.
13/18 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, mondd el légyszíves!
2022. okt. 31. 17:51
14/18 anonim válasza:
Úgy, hogy az orvos tölti fel az alkalmasságit.
15/18 A kérdező kommentje:
Ha lejárt a jogosítványa, az új okmányt – az orvosi alkalmassági vizsgálat után – személyes ügyintézés nélkül, automatikus eljárásban is megkaphatja. Ehhez egy online nyilatkozatot kell kitölteni, amelyet – a részletes tudnivalókkal együtt – a megújult magyarorszag.hu oldalon talál.
De ezután nem lesz kártyás jogsi a kezemben, csak a rendőr által lehívható rendszerben lesz benne, hogy meg van hosszabbítva?
2022. okt. 31. 18:22
16/18 anonim válasza:
De. Legyártják ha teljesültek a feltételek, és kipostázzák.
17/18 anonim válasza:
15: ez így működik, de csak akkor, ha új típusú személyid van (e-személyi), tehát kb. 2-3 éven belül csináltattál újat.
A COVID alatt én is így hosszabbítottam meg a jogsimat, full online. Három nap alatt elkészült, bemehettem érte az okmányirodába. Postával kb. egy hét lett volna...
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. okt. 31. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!