Lehetséges valamiféle támogatás kérni 20 éves kor körül is? Leszázalékolást?
A helyzet az, hogy szörnyen szégyellem, de nem vagyok egészséges. Kiskorom óta asztmás vagyok, ami úgy tűnik, hogy egyre rosszabbodik - eddig ventolint használtam, de amikor nem használt, az orvos új, erősebb pipár írt fel. Egy ideig működött... de már az is alig használ. Amikor "fújni kell", a vizsgálat papíron jó eredményt hozom, de utána meg mutatom az orvosnak, hogy hallja, hogy sípoló a légzésem, annak ellenére, hogy jót fújtam? Egyelőre azt mondja, még szedjem a gyógyszert és nem küld el röntgenre.
Emellett rengetegszer fáj a fejem, de nagyon. Néha használnak a fájdalomcsillapítók, de általában nem - ezt kivizsgáltattuk MRI-vel, de nem találtak semmit. Általánosan fáradt vagyok, teljesen mindegy mennyit aludtam, mikor keltem. Ismerős cégénél dolgozom takarítóként és mindenesként, nagyon rugalmas időbeosztásban - akkor megyek és jövök amikor akarok, és 1100as órabért kapok. A munka nem megerőltető... de vannak napok, amikor annyira fáradt vagyok, hogy alig tudok felkelni. A járás is kimerít. Nehezen kapok levegőt, és a közérzetem is gyakran rossz, holott a vérkép szerint minden rendben. Fél éve még segédmunkás lettem volna 10 órázva építkezésen. Előtte egy évig dolgoztam faipari cégnél segédmunkásként. Ma már a 4 órás napi munkavégzés is sokszor szörnyen fárasztó tud lenni, többet egyszerűen alig tudok elképzelni. Pénzre szükségem van, és a családomat is támogatni akarom, és szörnyen érzem magam, amiért ilyen gyenge vagyok, de egyszerűen nem tudom mit tehetnék... tud valaki tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!