Nem érvényes a TAJ kártyám, mit tegyek?
Ma voltam orvosnál és azt mondták, hogy nem érvényes a TAJ kártyám, idén végeztem a sulival, ott azt mondták, hogy a diák igazolvány érvényességét követően még 45 napig érvényes, tehát nem kell fizetnem csak december körül. Be kell mennem a munkanélkülibe, viszont, ha ott igazolnom kell, nem tudom mert nincsen diákom, elhagytam vagy 2 éve, újat azért nem csináltattam, mert nem volt rá szükségem, azt akarták, hogy menjek be a rendőrségre meg, meg kérjek mindenféle engedélyeket az újhoz. Namost! Amit az orvosnál adtak papírt azon ez van:
"Tájékoztatom, hogy amennyiben nem kezdi meg jogviszonya rendezését , 2008. január 1-től az OEP átadja az Ön adatait az APEH-nak..."
Most akkor már attól nincs jogviszonyom? Vagy csak szeptembertől? 2008-ban érettségiztem és maradtam két év szakképzésen. Sulimban mit tudnak adni amivel igazolhatom ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!